How to Prepare Delicious Baguette og boller af manitobamel

Baguette og boller af manitobamel. Mange opskrifter indeholder flere slags mel, kerner, forskellige krydderier, sødemidler som Manitoba mel. Jeg vælger så at gøre lidt mere. Ingen kommentarer til koldhævet boller af manitoba hvedemel - et professionelt bagværk.

Baguette og boller af manitobamel Bollerne vil hæve til dobbeltstørrelse, så de skal ikke være for store. Læg bollerne på en bageplade Fin konsistens og nem at forme. Sørg endelig for ikke at tilsætte mere mel end højst nødvendigt, jo mere mel, jo hårdere boller. You can cook Baguette og boller af manitobamel using 6 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Baguette og boller af manitobamel

  1. It's 950 g of manitobamel økologisk.
  2. You need 6-7 of dl vand.
  3. It's 2 of tsk salt.
  4. Prepare 1 of tsk sukker.
  5. It's 5 g of økologisk gær.
  6. You need of Olivenolie til at dække dejen med mens den hæver.

Koldhævet boller af Manitoba mel - Weekendbageren. Lækre koldhævede boller med rigtig god smag fra den lange hævetid og manitoba melet. Brød med manitoba mel smager skønt! Lav et saftigt og sprødt brød med manitobamel ud af denne opskrift.

Baguette og boller af manitobamel step by step

  1. Kom alle ingredienserne op i røreskålen til en røremaskine og lad dejen køre i 12 minutter, dejen skal være lind, men stadig kunne hænge sammen. Hæld olivenolie over dejen når den er færdigæltet og stil skålen i køleskab til næste dag. Så skulle den gerne være hævet godt op og se sådan ud..
  2. Kom nu lidt manitobamel ud på bordet..
  3. Hæld dejen fra røreskålen ovenpå melet. Man kan se at det er glutenholdigt mel på de lange glutentråde der er dannet ved æltning og hævning..
  4. Skær lange boller ud af dejen med en dejskærer og læg på bagespade med bagefolie. Skær baguetter ud og læg ligeledes på bagespade med folie..
  5. Læg en stålbageplade eller en bagesten på risten i ovnen og tænd på 300 grader varmluft og undervarme hvis din ovn har det program..
  6. Når de er hævede skal de i ovnen. Jeg skruede ned til 240 grader for at de ikke skulle blive for mørke..
  7. Jeg bager bollerne først, de fik 15 minutter ved 240 grader..
  8. Derefter fik baguetterne 17 minutter ved samme temperatur. De er meget luftige og sprøde brødene..
  9. Her ses en gennemskåret bolle. Jeg lægger brødene i plastikposer når de stadig er lunkne og fryser dem ned når de er kolde. Når de skal bruges tages de op og tøs op og derefter en tur på brødristeren i kort tid, så er de dejlig sprøde igen..
  10. Velbekomme og god fornøjelse..

Blot fire ingredienser og det flotteste brød. Det var boller hun havde bagt af noget mel hun kaldte for Manitobamel. Ordet Manitoba er afledt af Manitowapow - Cree-indianernes betegnelse for den del af prærien, som de engang betragtede som "åndernes stræde", og som i dag er centrum for. Manitoba mel er lavet på en særlig hvedesort, der oprindeligt stammer fra det canadiske distrikt Manitoba. Der er tale om en kraftig hvedemel med et ekstra højt indhold af proteiner, hvilket giver en elastisk dej og et flot og lækkert brød.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos