Recipe: Appetizing Bondeboller fra Transsylvanien, Kirsten Skårups opskrift

Bondeboller fra Transsylvanien, Kirsten Skårups opskrift.

Bondeboller fra Transsylvanien, Kirsten Skårups opskrift You can cook Bondeboller fra Transsylvanien, Kirsten Skårups opskrift using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Bondeboller fra Transsylvanien, Kirsten Skårups opskrift

  1. It's 10 g of gær.
  2. You need 300 g of kogte purerede kartofler.
  3. It's 1/2 of L lunkent vand.
  4. Prepare 2 of tsk salt.
  5. It's 1 of tsk sukker.
  6. It's 3 spsk of olivenolie.
  7. You need 200 g of fuldkornshvedemel.
  8. It's 400 g of hvedemel type 00.
  9. It's of Evt mere mel til æltning.

Bondeboller fra Transsylvanien, Kirsten Skårups opskrift instructions

  1. Start med at koge kartoflerne, pil dem og purer dem gennem en sigte. Når de er lidt afkølede blandes alle ingredienserne sammen i en røreskål og køres i røremaskinen til en forholdsvis lind dej. Sæt til hævning og lad dejen hæve til dobbelt størrelse..
  2. Jeg har købt noget meget skønt hvedemel med maltet hvedekerner i London, som jeg brugte som fuldkornshvedemel i dejen, kernerne knaser dejligt i det bagte brød..
  3. Hæld dejen ud på et melet bord, dejen er lind..
  4. Smør en bageplade med spray fedtstof, jeg har en bageplade med huller, som er meget velegnet til bagning med damp..
  5. Sådan en bagespatel er velegnet til at skære dej ud, bruger den så meget..
  6. Brug en bagespatel til at skære dejen ud til boller som lægges på pladen og stille til efterhævning..
  7. Varm ovnen op til 220 grader med damp og varmluftsfunktion og sæt bollerne ind, de hæver endnu mere op ret hurtigt i dampovnen..
  8. Bag bollerne, ca 15 minutter til de er gyldne og gennembagte, tag dem ud og afkøl på rist. De er meget velegnet til frysning..
  9. Bollerne er meget sprøde og velegnet til morgenmad eller som brød til ost..

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos