Easiest Way to Make Perfect Rugbrød med avocado og feta

Rugbrød med avocado og feta. Salater og tilbehør Couscous med feta og avocado European Print opskrift. Bønnerne blancheres kort, så de stadig er sprøde. Lad dem køle lidt af og bland så med peberfrugt i små tern og feta i tern.

Rugbrød med avocado og feta Rugbrød med avocado, hytteost og salat. Hak korianderen, og vend den i dressingen. Top rissalaten med forårsløg, dryp korianderdressing over og servér brød til. You can cook Rugbrød med avocado og feta using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Rugbrød med avocado og feta

  1. Prepare 1 of spk hummus.
  2. It's 40 g of avocado skåret i både.
  3. You need 1 spsk of smuldret feta.
  4. It's 15 g of saltede mandler.
  5. Prepare 1 of stk rugbrød.
  6. Prepare of Lidt fintsnittet spidskål.
  7. Prepare of Purløg til topping.
  8. It's of Ciyronsalt eller alm flagesalt til topping.

Fjern skind og sten fra avokadoen. Mos avokadoen, dryp med citronsaft og rør det sammen. Det her er min yndlings-frokost for tiden… ristet rugbrød med røræg og avocado. Det er simpelthen sådan en god blanding som smager noget så lækkert!

Rugbrød med avocado og feta instructions

  1. Smør rugbrødet med hummus..
  2. Kom derefter spidskål på..
  3. Derefter kommes avocadoen på og fetaen smuldres ud over..
  4. Top rugbrødsmadden med mandler, purløg og salt..

Jeg har ristet rugbrødet i en brødrister, til det blev helt sprødt. Helt optimalt er det derfor, hvis man bruger rugbrød, som ikke er meget blødt, eller hvor. Derudover består sådan én oftest af rugbrød, som jeg bare ikke er pjattet med (med mindre Nu er der imidlertid sket det, at kantinen holder lukket i tre måneder, og derfor er jeg nødt til selv at finde på noget Bland kikærter, avocado, majs og rødløg i en skål. Dryp citron/limejuicen over og vend rundt. Dejlig og lækker frokost: Ristet rugbrød serveret med en dejlig avocadomousse og smilende æg.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos