Recipe: Tasty Figensyltetøj med valnødder. Ovntørrede figner

Figensyltetøj med valnødder. Ovntørrede figner. Fignerne vaskes, stilk og bund skæres af og de halveres og lægges på en bradepande. Når vi er i Sydfrankrig har jeg altid lavet figensyltetøj med valnødder. Skær fignerne i mindre stykker, skær "halsen" fra og smid den ud.

Figensyltetøj med valnødder. Ovntørrede figner Når vi er i Sydfrankrig har jeg altid lavet figensyltetøj med valnødder. Nu har jeg fået adgang til et stort figentræ med masser af modne figner, det er Bornholmske figner, og jeg har valnøddekerner fra Grenoble i køleskabet, så nu skal. Måden de søde figner og gedeosten smelter sammen på, hvor godt de knasende valnødder komplimentere osten på, hvordan siruppen og valnødderne Hvis du ikke har prøvet at smage bagte figner før, så er det på tide - du går virkelig glip af noget. You can have Figensyltetøj med valnødder. Ovntørrede figner using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Figensyltetøj med valnødder. Ovntørrede figner

  1. Prepare 1 of , 5 kg friske figner.
  2. You need 100 g of muscovadosukker.
  3. You need 20 of valnødder syltet i ahornsirup.
  4. Prepare of Saft og skal af 2 citroner.
  5. It's 1 of dl appelsinsaft.
  6. Prepare 1/2 kg of figner til tørrede figner.

Bagte figner med gedeost og valnødder. Server de fyldte figner, mens de er lune, med kold vaniljeis til. Rør ingredienserne sammen til en tung, klistret dej og lad den hæve natten over tildækket med folie i køleskabet. Hæld dejen ud på et melet bord og fold den ind over sig selv et par gange, så den bliver en rund kugle.

Figensyltetøj med valnødder. Ovntørrede figner step by step

  1. Fignerne vaskes, stilk og bund skæres af og de halveres og lægges på en bradepande. Til de tørrede figner skæres fignerne i kvarte og lægges i et ildfast fad. Begge dele kommes i ovnen ved 150 grader..
  2. Efter 20 minutter tages fignerne til syltetøjet ud og kommes op i en flad gryde. Citronskallen rives ned over fignerne og saften kommes op i bradepanden for at opsuge figensaften..
  3. Nu hældes citron/figensaften i gryden sammen med applsinsaften og det sættes over blusset og simre til fignerne er helt møre. Hvis man ønsker dem helt udkogte kan man mose dem med en kartoffelmosmoser eller blende dem. Tilsæt nu muscovadosukkeret..
  4. Jeg havde de syltede valnødder, så de skulle bare hakkes. Kom dem i syltetøjet og bland det godt, giv det et opkog..
  5. Nu er syltetøjet klart til at komme på skoldede glas. De ovntørrede figner er klar efter 1 time i ovnen. Derefter satte jeg dem ud i solen til yderligere tørring. De smager så godt og det gør syltetøjet også, meget velegnet sammen med ost..

Lad den efterhæve en times tid eller gerne to. Surdejsbrød med valnødder er et af mine yndlingsbrød, når det kommer til brød med nødder i. Det er sjældent noget som jeg sådan et brød køber ude, da jeg næsten aldrig ser det hos bageren. Ligeså lækkert det er med valnødder, så er figner mindst ligeså godt! Opskrift på ost med valnøddeboller og portvinssyltede figner.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos