How to Make Tasty Focaccia og focacciaboller

Focaccia og focacciaboller. Focacciaboller med olivenolie, rosmarin eller timian og flagesalat. Læker boller som er godt tilbehør til aftensmaden eller på buffeten. Disse mørke focacciaboller er bagt af hvedemel, sesamfrø, solsikkekerner og hørfrø.

Focaccia og focacciaboller Crostini toppet med ansjosfilet er også delikat tilbehør til suppen. Crostini er en klassisk italiensk anti pasto af små stykker flute, der ristes og toppes med f. Vand, gær, salt og olie blandes i en skål. You can cook Focaccia og focacciaboller using 12 ingredients and 13 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Focaccia og focacciaboller

  1. It's 1 1/2 of dl surdej.
  2. You need 5 of dl vand.
  3. You need 1 of dl olivenolie.
  4. It's 20 g of havsalt.
  5. Prepare 20 g of økologisk gær.
  6. You need 200 g of purpurhvedemel.
  7. It's 800 g of hvedemel tippo 00.
  8. Prepare 4 of kviste rosmarin.
  9. You need of Topping til brødene:.
  10. It's 2 of dl olivenolie til at hælde på før og efter bagning.
  11. It's of Flagesalt til at drysse på inden bagning.
  12. Prepare of Mere rosmarin til at komme ovenpå dejen inden bagning.

Rør eller ælt dejen, til den er let klistret. Hak de sorte oliven, og bland dem forsigtigt i. Se menuen fra La Focaccia og bestil din yndlingsret nu! Bestil online og spring køen over!

Focaccia og focacciaboller instructions

  1. Tag nålene af rosmarinkvistene og hak den fint. Bland alle ingredienserne til dejen i en røreskål og kør den i en røremaskine i 12 minutter, juster evt. med mere mel eller vand, dejen skal være ret lind..
  2. Jeg glemte lige at vise et billede af ingredienserne..
  3. Når dejen er færdigrørt så hæld lidt olivenolie over og dæk skålen til og lad den hæve i ca 3 timer..
  4. Nu er dejen hævet godt op..
  5. Hæld dejen ud på køkkenbordet..
  6. Hak rosmarinnålene fint..
  7. Hæld lidt olivenolie ud på bagefolie på en bageplade og form 20 flade boller, tryk dem med fingrene Så der kommer fordybninger i bollerne og kom flagesalt og rosmarin ovenpå og hæld olivenolie ovenpå og stil dem til hævning..
  8. Læg bagefolie på en bradepande, smør lidt olivenolie på bagefolien og kom resten af dejen på bradepanden, tryk fordybninger i dejen med fingrene, hæld olivenolie, rosmarin og flagesalt ovenpå dejen og stil til hævning..
  9. Når focacciabrødet er hævet godt og bollerne også, tændes ovnen på damp og varmluft 210 grader. Når ovnen er varm sættes brødene ind samtidig på øverste og midterste rille..
  10. Hold øje med bollerne. De er hurtigere færdig end det store brød. De skal være lidt gyldne, men ikke hårde. Tag bollerne ud og hæld lidt olivenolie ovenpå dem og dæk med et viskestykke. Bollerne skal ikke være sprøde..
  11. Giv det store brød 5-7 minutter længere og gentag processen som med bollerne..
  12. Både boller og focaccia kan fryses og holder sig fint. Brødet passer til næsten alt mad og også til ost..
  13. Velbekomme og god fornøjelse..

Klik her og bestil --> Focaccia brød stammer fra Italien og i familie med pizza. Dette klassiske focaccia brød er toppet med rosmarin, olie og flagesalt og er skønt som det er - nybagt, sprødt og lækkert. Focacciabrød er oplagt på en buffet, på ostebordet eller som tilbehør til en varm ret. Lad dit focaccia afkøle let på en bagerist. Prøv også: Hjemmelavede knækbrød>> Onion focaccia became popular among Liguria's poorest inhabitants, largely because it was a cheap form of sustenance.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos