How to Cook Delicious Kerne knækbrød
Kerne knækbrød . Kerne knækbrød - Max M Rasmussen. Knækbrød er hårdt, tørt brød, en knasende slags rugbrød. Knækbrød kan spises som en del af et måltid, særligt morgenmad og frokost, og som mellemmåltid, med eller uden pålæg. Knækbrød er blevet en delikatesse, og den her opskrift viser hvorfor! Knækbrød kan du sagtens selv lave. Det tager ikke specielt lang tid, og det er heller ikke særligt svært, men til gengæld smager. You can cook Kerne knækbrød using 7 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it. Ingredients of Kerne knækbrød You need of dl chaifrø. Prepare of dl hørfrø. It's of dl sesamfrø. You need of dl græskarkerner. Prepare of dl solsikkekerner. It's of dl vand. You need of tsk salt. Julie Berthelsens favorit knækbrød, få hendes opskrift lige her. Hjemmebagt knækbrød smager bare godt, og dette glutenfri knækbrød er mindst ligeså godt. Det er kun lavet af sunde frø ...