Recipe: Appetizing Lille, nem smoothie

Lille, nem smoothie. What is better thana cold smoothie in the sunshine? Last week a customer asked me if I could post my favorite smoothie recipe on the blog. Åben for mere info Hej allesammen og velkommen til denne video. I dag har jeg været lidt sløj, og jeg har derfor brug for et godt skud vitaminer.

Lille, nem smoothie Gulerod smoothies er forfriskende, nærende og en fantastisk måde at starte din dag på. I vores smoothies bruger vi altid økologiske ingredienser. De er fri for pesticider og behandlinger, der. You can have Lille, nem smoothie using 3 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Lille, nem smoothie

  1. You need of banan.
  2. It's of frosne solbær.
  3. It's of deciliter yoghurt.

Søndag morgen stod foruden boller med quinoa også på smoothies med hindbær. Meget tiltrængt med et lille skud sommer på denne meget kolde vintermorgen. Maskinen er nem at bruge, men man skal overveje. A smoothie egyre népszerűbb és nem csak azért, mert annyira egészségesek, hanem mert könnyen és egyszerűen elkészíthetők.

Lille, nem smoothie instructions

  1. Vask hænder og tag et forklæde på..
  2. Skræl bananen og put den i en skål..
  3. Vej solbærene af og put dem i skålen..
  4. Tilsæt nu den sidste ingrediens, yoghurt og hæld det i skålen..
  5. Tag nu skålens indhold og put det i en blender og blend det til en god og lækker smoothie..
  6. Nu er din smoothie færdig og klar til at drikkes..

Mắm Nêm is a very pungent Vietnamese sauce made with fermented anchovy, crushed pineapples, sugar, lemon juice, Thai chili pepper, lemongrass and garlic. It is a hard-core alternative to wherever. Både flaske og låg kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Knivene skal vaskes op i Her får du den lille, gode blender, der lige kan lave dig en flaskefuld smoothie eller anden drik. Trænger du til en lækker juice eller smoothie med masser af vitaminer?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos