Easiest Way to Make Perfect Boller i karry med grøntsager

Boller i karry med grøntsager. Eksotisk boller i karry med masser af grønt. Denne opskrift er en lidt anderledes version af danskernes familiefavorit boller i karry. Riv ingefær på den fine side at et rivejern.

Boller i karry med grøntsager De veganske boller i karry tager lidt tid at lave, hvis du går hele vejen og laver karry og chutney selv - men der er nogle rigtig gode smage og konsistenser i Tilsæt de revne grøntsager og rør et øjeblik til farsen slipper skålen. Rør de hakkede løg i sammen med kikærtemel, spidskommen, presset hvidløg. Boller i karry - en højtelsket livret hos både børn og voksne. You can have Boller i karry med grøntsager using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Boller i karry med grøntsager

  1. You need of g. Hakket kalve/svinekød.
  2. It's of æg.
  3. It's of spsk. havregryn.
  4. Prepare of æbler.
  5. You need of knoldselleri.
  6. It's of løg.
  7. You need of karry (22g).
  8. Prepare of L. madlavningsfløde.
  9. Prepare of L. mælk.
  10. You need of Tilbehør: ris, fintsnittet blomkål eller fintsnittet spidskål.

I forhold til den helt klassiske, har vi tilsat lidt mere grønt til kødboller og sauce, og erstattet nogle af risene med blomkål, så der er mulighed for at få spist godt med grøntsager - uden at gå på kompromis med smagen af boller i karry. Boller i karry er en god gammel klassiker ved de danske middagsborde. Til trods for at flere medier havde boller i karry som en af favoritterne. Den bedste opskrift på boller i karry, hvor saucen er lavet på grøntsager.

Boller i karry med grøntsager instructions

  1. Jeg har lavet en video-opskrift som med stor fordel kan bruges af børn og nybegyndere. Ved interesse, kan den ses her: Https://youtu.be/hDTJdT9E34g.
  2. Sovs: Snit knoldselleri, æbler og løg. Svits dem herefter i en stegegryde sammen med karry, salt og peber. Tilsæt lidt madlavningsfløde og blend grøntsagerne når de har stegt i ca. 10 min..
  3. Fars: Rør farsen sammen med æg, havregryn, salt og peber. Tilsæt 3-4 spsk. af de blendede grøntsager for at give farsen en lækker smag.
  4. Form farsen til kødboller og kom dem i en gryde med kogende vand (tilsat salt). Når kødbollerne kommer op til overfladen er de færdige og kan lægges i en skål indtil sovsen er færdig..
  5. Når alle kødbollerne er kogt færdig kan du tilsætte lidt af kogevandet til sovsen. Du kan også bruge mælk eller madlavningsfløde..
  6. Når sovsen har den ønskede konsistens tilsættes kødbollerne.
  7. Retten simrer ved svag varme i ca. 5-10 min. og serveres med ris eller fintsnittet blomkål..

Der er ikke gået på kompromis med hverken smag eller konsistens. Vi lover dig, at du aldrig har fået så god en boller i karry som den her. Sundhedsoptimeret boller i karry med kyllingeboller, blomkålsris og virkelig mange skjulte grøntsager. Selv karrysovsen er lavet på grøntsager. Skøn opskrift på kylling i karry med en masse dejlige grøntsager, som giver en forrygende smag til retten og indhylles i en lækker cremet Den her opskrift på kylling i karry er fyldt med skønne grøntsager, der sammen med kyllingen hygger sig i en lækker cremet karrysovs med kokosmælk.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos