Recipe: Appetizing Rugbrød med hummus og avocado

Rugbrød med hummus og avocado. Sådan gør du Tilberedning Fjern skrællen på avocadoen, og del den i fire stykker. Det hele anrettes på rugbrød med salt, peber og olie. Healthy Avocado Breakfast that gives you the best start of the day!

Rugbrød med hummus og avocado Studentertid, festivaller, Roskilde, afslutning på jobs inden ferietid og nåhr ja. Avokadomaden får seriøs konkurrence med kombinationen af både vafler, hummus og avokado! Og det bedste ved det hele er, at du kan lave det Ja, det er ofte den store tegnebog man skal have frem, hvis man skal have en skive rugbrød med en #perfectavocado og lidt fancy drys, hvis man er heldig. You can have Rugbrød med hummus og avocado using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rugbrød med hummus og avocado

  1. Prepare 1 of stk rugbrød.
  2. You need 1 spsk of hummus.
  3. It's 1 of tsk grøn pesto.
  4. It's 2 of små blade bredbladet persille eller koriander finthakket.
  5. You need 1 spsk of parmesanost revet i brede skive.
  6. You need 50 g of avocado i skiver.

Funkygine viser deg hvordan du enkelt kan gjøre små grep for en bedre hverdag. Hummus: Kom alle ingredienser til hummussen i en blender - eller brug en stavblender. Blend det hele godt sammen og smag til. Fordel hummussen og resten af fyldet på kålbladene og rul dem sammen - rul eventuelt et stykke bagepapir med rundt for at holde bedre på wrappen.

Rugbrød med hummus og avocado instructions

  1. Smør hummus på brødet..
  2. Kom avocadoen ovenpå..
  3. Dryp pestoen ovenpå..
  4. Drys det finthakkede bredbladet persille udover..
  5. Top med parmesan og evt lidt flagesalt. 😋🥗.

Et godt stykke rugbrød med flødeost, avocado og radiser. Bruschetta med et lækkert tvist - vores ristede rugbrød med avocado er inspireret af den højtelskede italienske klassiker. Skiver af cremet ost og frisk avocado hviler på en skive ristet rugbrød og byder på en perfekt blanding af milde smage og bløde konsistenser. Retten fuldendes af et drys friske. Nem opskrift på en skøn rugbrøds rejemad med avocado og dildmayo.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos