Easiest Way to Prepare Delicious Æblemarmelade med brun farin

Æblemarmelade med brun farin. Skræl æblerne også kernehuset skal væk. Bland æblestykkerne med sukker og saft fra citron varm op. Denne variant med brun farin og appelsinskal har en ekstra dyb smag af sol og varme.

Æblemarmelade med brun farin Fantastisk opskrift på Æblemarmelade med brun farin. Der er jo grænser for hvor meget marmelade, vi får spist - specielt fordi morgenmaden hos os i flere år alene har bestået af surmælksprodukt, hjemmelavet müsli og chia frø. Derfor tænker jeg hele tiden, hvad skal marmeladen bruges til? You can have Æblemarmelade med brun farin using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Æblemarmelade med brun farin

  1. You need of danske æbler.
  2. You need of sukker.
  3. You need of saft af 1 citron.
  4. It's of farin.
  5. You need of evt. pektin.
  6. You need of evt. lidt calvados.

Vend dem med brun farin, kanel og maizena. Til dejen blandes hvedemel, havregryn, brun farin og bagepulver og smørret smuldres ud i med fingrene. Saml dejen til grov smuldrer med et sammenpisket æg. Kom brun farin og smør i en gryde, og lad det smelte sammen ved middelvarme.

Æblemarmelade med brun farin step by step

  1. Skræl æblerne også kernehuset skal væk. Skær æblerne i mindre stykker. Bland æblestykkerne med sukker og saft fra citron varm op. Man kan komme tynde skaller af citron i gryden - bare til smag de skal ikke spises. Kom farin i blandingen og rør godt rundt. Hvis du fornemmer du har en for tynd 'grød' så kan du tilsætte farinen lidt pektin. (10 g) - Jeg havde ikke brug for det..
  2. Kom farin i blandingen og rør godt rundt. Hvis du fornemmer du har en for tynd 'grød' så kan du tilsætte farinen lidt pektin. (10 g) - Jeg havde ikke brug for det. Marmeladen kan også tilsættes lidt calvados..
  3. Når 'grøden' koger op, skrues ned, og den skal småkoge/simre i ca. 15-20 min. Lidt efter hvordan dine æblestykker er skåret. Kom på rengjorte glas..
  4. .

Fordel blandingen på æblerne, og læg alufolie over fadet. Server de bagte æbler med flødeskum til, mens de stadig er lune. Og selvfølgelig starter jeg efteråret ud med en sød sag, der virkelig får én i efterårsstemning - for hvad er mere september end skønne æbler? Og hvad er mere efterår end varmende krydderier såsom kanel, ingefær og nelliker? Tja. ikke så meget, så de krydderier er selvfølgelig i.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos