Easiest Way to Make Yummy Knækbrød

Knækbrød. Knækbrød er hårdt, tørt brød, en knasende slags rugbrød. Knækbrød kan spises som en del af et måltid, særligt morgenmad og frokost, og som mellemmåltid, med eller uden pålæg. Knækbrød bages som tynde, flade flager, der gives et fintmasket hulmønster ved hjælp af en pigget kagerulle.

Knækbrød De smager super godt, og er gode som tilbehør til ostebordet, eller bare som den lille "sunde" snack. Moze se koristiti kao grickalica, a i kao podloga za namaz po vasoj zelji. Knækbrød or 'crispbread' as it's translated, is another scandinavian staple. You can have Knækbrød using 7 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Knækbrød

  1. Prepare 2 of dl havregryn.
  2. You need 2 of dl vand.
  3. You need 2 of dl mælk/havremælk eller mandelmælk.
  4. It's 3 spsk of hørfrø.
  5. You need 3 spsk of solsikkekerner.
  6. Prepare of Salt.
  7. Prepare of Sesamfrø.

Gode til ost - eller bare som snack! Knækbrød er hårdt, tørt brød, en knasende slags rugbrød. Knækbrød kan spises som en del af et måltid, særligt morgenmad og frokost, og som mellemmåltid, med eller uden. Make social videos in an instant: use custom templates to tell the right story for your business.

Knækbrød instructions

  1. Bland havregryn, vand og mælk med kernerne som koges til grød. Konsistensen skal være sådan at du kan røre i grøden..
  2. Tag to bageplader med bagepapir. Fordel dejen på de to bageplader. Smør dejen tyndt ud. Skær dejen ud i firkanter af passende størrelse. Drys med sesamfrø og salt..
  3. Bages i ca 1 time 20 min ved 150 grader..

Post jobs, find pros, and collaborate commission-free in our professional marketplace. Sprødt knækbrød med smør eller ost er en svensk klassiker. (©DR). Svenskerne er verdensmestre i knæbrød og spiser det flittigt med ost, smør og diverse pålæg. Hjemmebagte knækbrød er nemme at bage, og er et hit som snack eller tilbehør. De her er helt enkle med gode kerner og frø i, men du kan variere fyldet på mange forskellige måder (se tip).

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos