Easiest Way to Cook Delicious Boller og brød med rucola, kogte kartofler og olivenolie

Boller og brød med rucola, kogte kartofler og olivenolie. Hak ansjoserne, og hæld olivenolie, oliven og ansjoser over kyllingelårene. Tilsæt kartofler, tomater, hvidløg og basilikum til fadet med kylling, og bland det Kom rucola i en skål, og smuldre grove stykker feta over. Ovnbagte søde kartofler er en lækker sag, som er meget nem at lave.

Boller og brød med rucola, kogte kartofler og olivenolie Læg dem i ildfast fad, og hæld en god slat olivenolie ud over dem. Sprøde og luftige boller med havregryn. Sprøde og lækre er de her boller med sesam-og hørfrø. You can have Boller og brød med rucola, kogte kartofler og olivenolie using 11 ingredients and 13 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Boller og brød med rucola, kogte kartofler og olivenolie

  1. Prepare 450 g of hvedemel med maltede hvedekerner.
  2. You need 1 of æg.
  3. Prepare 1 of dl olivenolie.
  4. You need 350 g of kogte purerede kartofler.
  5. You need 1 spsk of salt.
  6. You need 1 spsk of honning.
  7. Prepare 2 1/2 of dl mælk.
  8. It's 25 g of gær.
  9. You need 1 of stort bundt rucola hakket.
  10. Prepare 1/2 of dl sesamfrø.
  11. You need 1/2 of dl blå birkes.

Sådan gør du: Smuldr brødet til små krummer. Fyll de saftige bollene med smaken av kanel og sukker. Disse hjemmebakte bollene egner seg også veldig godt til å fryse ned. Legg bollene med en av snittflatene ned på stekeplaten med bakepapir.

Boller og brød med rucola, kogte kartofler og olivenolie instructions

  1. Jeg købte det fantastiske økologiske mel i London da jeg var der for en måned siden, jeg skulle bare have købt nogle flere poser, det smager så godt når man bager brød med det. Brug stenmøllemalet hvedemel og rist lidt grovvalsede havregryn og kom i melet i stedet for det mel jeg har brugt..
  2. Læg ingredienserne frem..
  3. Skrab kartoflerne, kog dem og purer dem..
  4. Hak rucolaen og bland det hele sammen i en røreskål til røremaskinen og lade det ælte i 12 minutter. Hæld lidt olivenolie på dejen. Stil det til hævning et køligt sted..
  5. Efter 3 timer er det hævet op til dobbelt størrelse..
  6. Bland sesamfrø og blå birkes og bred dem ud på køkkenbordet..
  7. Hæld forsigtigt dejen ovenpå frøene..
  8. Skær boller ud med en dejskærer og lav et mindre brød af det sidste dej og kom det i en form. Lad det hæve et køligt sted..
  9. Når bollerne og brødet er hævet godt op er de klar til at komme i ovnen..
  10. Bag begge dele ved 220grader varmluft og damp.Bollerne fik 16 minutter og brødet 20 minutter. Afkøl på en kurv..
  11. Bollerne ser sådan ud..
  12. Sådan ser bollerne ud indeni, men kan ikke se rucolaen, men der er altså ret meget i dejen. Bollerne smager dejligt til mad i stedet for baguette. De smager også rigtig godt til ost..
  13. Velbekomme og god fornøjelse. Her brugt som frokostbolle med hjemmerøget torskerogn, mayonnaise, dild og korianderblomster..

Boller i karry er en nem og elsket hverdagsret, og boller i selleri er en smagfuld søsterret, som sagtens kan opnå samme status på aftensmadsbordet. Kog ternene i letsaltet vand sammen med timian og laurbærblade til de er næsten møre. Riv kartoflerne på den fine side af rivejernet og bland dem i. Riv skalotteløget fint og tilsæt det sammen med eddike, citronsaft og olivenolie Bland det hele godt og server taramasalata som en lille forret på små sprøde (salte) kiks. Stærke overarme, god tid og en pæn portion tålmodighed skal der til, når du bager brød med surdej, men resultatet er det hele værd.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos