Recipe: Yummy Havregrød med gulerod, æble og kanel

Havregrød med gulerod, æble og kanel. Kog gryn og vand sammen med gulerod, æble og kanel. Når det har kogt, tages det af varmen, hældes i en skål og pyntes med gulerod, æble. Put grøden i en skål og pynt med gulerod, samt kanel.

Havregrød med gulerod, æble og kanel Denne her havregrød med gulerod er et tilbagevendende morgenmadsindslag hos mig. Jeg har nemlig brugt juicepulpen fra min gulerodsjuice i grøden, og da jeg juicer rigtig tit, ryger det overskydende pulp også ofte ned i grøden. Det samme gør pulpen fra æblejuice eller rødbedejuice. You can cook Havregrød med gulerod, æble og kanel using 6 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Havregrød med gulerod, æble og kanel

  1. It's of dl havregryn.
  2. You need of dl vand.
  3. It's of revet gulerod.
  4. It's of revet æble.
  5. You need of tsk kanel.
  6. You need of Pynt: revet æble og gulerod, mandler og mørk chokolade.

Jeg tror ikke at denne grød behøver nogen salgstale - æble og kanel er bare en sikker vinder, og hvis du tilføjer lidt chokolade dertil er det jo smagsmæssigt en hel dessert 😛. De bliver vildt gode med denne æble og kanel grød. toppes med skyr og kanel. Fremgangsmåde: Riv gulerod og æble fint. Kom gryn, væske og krydderier i en gryde.

Havregrød med gulerod, æble og kanel instructions

  1. Kog gryn og vand sammen med gulerod, æble og kanel..
  2. Når det har kogt, tages det af varmen, hældes i en skål og pyntes med gulerod, æble, mangler og chokolade. Også gerne kanel, hvis du har lyst ♥️.

Når grøden næsten er færdig, tilsættes gulerod, banan og æble. Spises med en klat skyr og drysses med kanel. Smager også skønt med hakkede mandler på. Lækker sund havregrød med reven gulerod. Giver en god konsistens og fugtighed til grøden og mætter super godt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos