Recipe: Tasty Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken

Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken. Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken. Mormors hjemmelavede rabarbermarmelade med friske rabarber, sukker, vanilje og lidt citron. Den perfekte marmelade med rabarber, som smager Helt klassisk marmelade med friske rabarber, og dette er en både nem og super lækker opskrift, som alle kan lide!

Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken Så er det sommerferie, og hverdagens morgenritual med kilovis af havregryn med mælk og sukker er for en tid parkeret. Du skal være abonnent for at lytte til denne automatiske oplæsning. Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere. You can have Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken

  1. It's 300 g of rabarber i tynde skiver.
  2. It's 50 of dl valnötter.
  3. Prepare of timian, en kvist eller to.
  4. You need 2-300 g of sukker.
  5. You need 50 g of smör.

Saltbagte rødbeder med feta, valnødder og timian. Al smagen bliver inden i en skal af salt, når du tilbereder dine rødbeder på. Det blev til en velsmagende og nem rabarbermarmelade med æble og vanilje. Det blev til en velsmagende og meget nem rabarbermarmelade.

Rabarbermarmelade med valnødder og timian - Rimmers Køkken instructions

  1. De skivede rabarber hældes op i en kasserolle sammen med valnødder (som lige knuses i hånden), 200 g sukker og timian.
  2. Kog marmeladen i en 15-20 min til den er lækker tyk. Smag evt til med mere sukker. Det er din sur/sød-smag, der bestemmer. - Montér til sidst med smørret. Rør godt igennem og køl ned.
  3. Lækker marmelade til friskbagte boller eller til ostebordet.

Det er jo en af de sjove ting ved madlavningen - mange ting tager faktisk ikke særligt lang tid at lave og det smager bare så meget bedre hjemmelavet. Timm Vladimirs Køkken er Danmarks største madskole. Vi har kursuskøkkener i Valby og i Aarhus, og tilbyder madkurser for virksomheder og private. Alle kan være med i Timm Vladimirs Køkken. Det er ikke en konkurrence, og det gælder ikke om at være bedst.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos