Recipe: Tasty Nemt og sprødt knækbrød

Nemt og sprødt knækbrød. Det hele blandes sammen og deles i to. Hver portion rulles ud til bagepladestørrelse imellem to stykker bagepapir. Få opskriften på nemt og sundt knækbrød her.

Nemt og sprødt knækbrød Knækbrød - Et sundt hjemmebagt mellemmåltid. MUMS hvor smager Jeg så forleden dag nogle super lækre knækbrød, og fandt så opskriften på dem i dag på denne blog. · Det er nemt at bage et sundt speltbrød og man kan selv variere, hvor groft man ønsker brødet skal. Er du også.træt af stor opvask efter bagning, og kager/desserter med massevis ingredienser? You can have Nemt og sprødt knækbrød using 8 ingredients and 1 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Nemt og sprødt knækbrød

  1. You need 1 of dl havregryn.
  2. You need 1 of dl grahamsmel.
  3. You need 2 of dl hvedemel.
  4. Prepare 4 of dl kerner og frø (hørfrø, solsikkekerner, chiafrø, birkes mv.).
  5. You need 2 of dl vand.
  6. You need 1 of dl olie.
  7. It's 1 of tsk. bagepulver.
  8. You need 1/2 of tsk. salt.

Disse knækbrød er super sunde, og super nemme at lave. Her får du en nem og lækker opskrift på sprødt hjemmelavet knækbrød. Hjemmelavet knækbrød er en rigtig lækker snack, som du både kan servere med sødt tilbehør som marmelade, eller du kan servere hjemmelavet knækbrød med hummus, tapanade. Sprødt knækbrød med kerner er lækkert som snack og i madpakken. (Foto: Rasmus Linaa ©DR).

Nemt og sprødt knækbrød step by step

  1. Det hele blandes sammen og deles i to. Hver portion rulles ud til bagepladestørrelse imellem to stykker bagepapir. Rids knækbrødenes størrelse/kanter med en kniv eller en klejnespore, og bag dem derefter i ca. 20 min. i en forvarmet ovn (200 graders varmluft). Hold godt øje med dem de sidste minutter, idet de hurtigt bliver brune, når de er gennembagte..

Hjemmebagte knækbrød - nemt og lækkert Hjemmebagt - uhm!! Trekanterne her er i den sundere afdeling, men er faktisk "bare" en pimpet udgave af sundt dadelslik som jeg laver så ofte. Dette fantastiske knækbrød er sprødt, nemt at lave og kan holde sig længe i en brødkasse. Du vil elske det fra første bid. Læs mere… Mit bedste knækbrød - og lchf venligt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos