Easiest Way to Prepare Appetizing Blodappelsinsyltetøj

Blodappelsinsyltetøj. Blodappelsinsyltetøj Jeg fik nogle økologiske blodappelsiner og besluttede at bruge dem til syltetøj. Skær skralden af uden at få det bitre hvide med.. Se flere idéer til Opskrifter, Mad, Madopskrifter.

Blodappelsinsyltetøj You can have Blodappelsinsyltetøj using 3 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Blodappelsinsyltetøj

  1. It's 4 of blodappelsiner.
  2. Prepare 300 g of sukker eller rørsukker.
  3. It's 1 of stang vanilje.

Blodappelsinsyltetøj instructions

  1. Vask appelsinerne godt..
  2. Skær skralden af uden at få det bitre hvide med..
  3. Skær appelsinerne i halve og pres saften ud af dem med en saftpresser..
  4. Skær skralden i tynde strimler..
  5. Skær vaniljestangen igennem og skrab kornene ud..
  6. Hæld saften, skralden og vaniljestangen op i en gryde og kog det op..
  7. Skru ned for blusset og lad det simre til skralden er helt mør. Tilsæt nu sukkeret og lad det koge ind til passende syltetøjskonsistens..
  8. Så ser syltetøjet såden ud, smuk og klar i farven..
  9. Hæld den straks på skoldede glas, luk låget på og lad dem afkøle. Opbevares i køleskabet..
  10. Server syltetøjet til fx en croissant eller til en bolle med smør. Smager også godt sammen med ost..
  11. Velbekomme og god fornøjelse..

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos