Recipe: Delicious Scones med chokolade og appelsinskal

Scones med chokolade og appelsinskal. Tillsätt matfettet och finfördela det med händerna. Hacka chokladen grovt och tillsätt den tillsammans med apelsinskal och filmjölk till vetemjölsblandningen. Drys med lidt mel, og gentag processen med at rulle og folde tre gange.

Scones med chokolade og appelsinskal Server dine lækre scones med en kop dejlig varm chokolade. Her får du Mette Blomsterbergs opskrift på varm chokolade. Opskriften kommer fra SØNDAGs nye magasin Glad for MAD - et overflødighedshorn af alt det gode, du kan servere ikke alene i juledagene, men også i den. You can cook Scones med chokolade og appelsinskal using 11 ingredients and 16 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Scones med chokolade og appelsinskal

  1. You need 400 of gr Hvedemel.
  2. Prepare 15 of gr Bagepulver.
  3. Prepare 15 of gr Vanillesukker.
  4. You need 50 of gr Sukker.
  5. It's 1/4 of tsk salt.
  6. Prepare 2 of tsk Revet appelsinskal.
  7. It's 115 of gr Kold smør i tern.
  8. It's 125 of ml Mælk.
  9. Prepare 60 of ml fløde.
  10. You need 1 of stor Æg.
  11. Prepare 100 of gr Caletti overtræks chokoladeknapper.

Tusinde tak fordi at du følger med i mine videoer! Scones med chokolade er det jeg vil kalde for en panik-kage. Det er den type kage eller bolle, som du meget hurtigt kan bikse sammen når du kommer i tanke om at gæsterne allerede er på vej. Grunden til at scones er forholdsvis hurtige at bage er, at der ikke skal gær i dejen, ligesom man normalt ville.

Scones med chokolade og appelsinskal step by step

  1. Tænd ovnen på 180 grader og kom bagepapir på en bageplade.
  2. Kom vanillesukker - sukker - salt og appelsinskal op i og bland det godt sammen.
  3. Sigt mel og bagepulver over i en skål.
  4. Tilsæt smørret og smulder det i melet, til det er grynet.
  5. Pisk mælk - fløde og æg sammen og tilsæt det tørre.
  6. Bland det hele sammen uden at ælte.
  7. Læg dejen i en frysepose og sæt på køl 15 min.
  8. Drys mel på bordet og kom dejen på, tryk dejen flad og fordel chokoladen ud over. HUSK hele tiden at have et tyndt lag mel på bordet, så dejen ikke hænger i.
  9. Tag dejen ud af køleskabet.
  10. Fold dejen sammen og tryk den ud til en firkant, til den er ca 2 cm i tykkelsen..
  11. Brug et glas el udstikker, på ca 6 cm i diameter og udstik så mange du kan. Saml dejen og tryk den igen flad, til den er 2 cm høj, udstik resten af dejen..
  12. Fordeles på bagepladen og pensel med sammenpisket æg.
  13. Sættes ind i en forvarmet ovn, lige over midten og bag i ca 20 - 25 min.
  14. Afkøles på rist, drysses med flormelis el glasur i striber..
  15. Spises med smør på.
  16. Tips og tricks. 1 : De er meget søde, så flormelis og glasur kan undlades. 2 : Appelsinskal kan skiftes ud med citronskal. 3 : chokoladen kan udskiftes, med 150 gr friske bær. 4 : Dejen kan skæres ud i 12 - 14 firkanter, det bliver ligeså godt og hurtigere.

Den hvide chokolade passer dejligt sammen med den næsten skarpe appelsinsmag og mørke chokoladekagebund. Der vil være noget kage i overskud, som man med fordel kan komme i fryseren og eventuelt bruge til romkugler. Live: Scones opskrift - sprød og hjemmelavet Når mine forældre spørger om jeg ville lave kage så siger jeg "KUN hvis det er den der mega gode chokolade kage fra alletiders opskrifter. Hjemmebagte scones med chokolade er simpelthen noget af det bedste, der findes.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos