Recipe: Appetizing Verdens nemmeste koldhævede boller

Verdens nemmeste koldhævede boller. Rør gæren ud i vandet i en skål. Tilsæt melet lidt ad gangen imens der røres rundt med en Koldhævede æbleboller - opskrift på de lækreste koldhævede boller med æble. Disse boller er så gode og lækre med æble og havregryn i dejen.

Verdens nemmeste koldhævede boller Dejen laves om aftenen og hæver i køleskabet natten over - så er der Men denne opskrift på koldhævede boller er simpelthen bare så ufattelig nem, at friskbagte boller på bordet en hverdagsmorgen faktisk slet ikke er urealistisk. Nybagte boller er det bedste at starte dagen med, og de her koldhævede boller laver næsten sig selv. Er i klar til en virkelig nem og lækker opskrift, nemlig på koldhævede boller? You can have Verdens nemmeste koldhævede boller using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Verdens nemmeste koldhævede boller

  1. It's of blandede kerner (efter eget valg, evt. græskar, solsikke, hørfrø, sesam, chia).
  2. You need of gær.
  3. Prepare of dl koldt vand.
  4. You need of groft mel (spelt, graham eller andet).
  5. You need of hvedemel.
  6. Prepare of Salt.

De sidste par uger har der derfor af flere omgange stået dej i køleskabet, det gode ved denne dej er nemlig at den sagtens kan holde sig en uges tid og der derfor på meget kort tid, kan laves boller om morgenen. Jeg eeeelsker simpelthen ting, som gør livet let. Og når det så oveni købet er lækkert, så har jeg en fest. Så kan du lige smutte i bad imens, og træde ud til duften af nybagte boller.

Verdens nemmeste koldhævede boller step by step

  1. Sæt kernerne i blød i noget af vandet (så det lige dækker) i 15-60 min..
  2. Opløs gæren i lidt vandet. Tilsæt mel, salt, kerner og resten af vandet - lidt af gangen og rør dejen godt sammen til en klæg dej. Dæk skålen med husholdningsfilm og sæt den i køleskabet natten over..
  3. Forvarm ovnen til 230 grader varmluft og “skær” bollerne ud af dejen..
  4. Bag bollerne i 8 minutter med damp (3 cl vand kastet ind i bunden af den varme ovn. Skru op til 260 g og bag bollerne færdig i 5-10 minutter til de er gyldne. Luk dampen ud et par minutter før de er færdige..
  5. Dejen kan opbevares i køleskabet i op til 5 dage..

Da jeg vågnede i nat ved at regnen trommede mod taget og slog mod ruderne, imens lynene glimtede og tordenen rumlede i baggrunden, blev jeg ekstra glad for, at jeg netop havde sat en portion bolledej til hævning i køleskabet, inden vi gik i seng. Duften af nybagte boller kan få selv den mest morgensure teenager op ad sengen - og selvom du ikke har sådan en derhjemme, vil disse nybagte brusebadsboller med garanti gøre din dag SÅ meget bedre. Koldhævede boller - den nemmeste og bedste opskrift. Undgå dej på fingrene og bag de lækre sprøde og nemme koldhævede boller med luftig krumme - Få opskrift på de bedste boller her. Intet smager bedre end nybagte boller!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos