Recipe: Appetizing Surdejsboller

Surdejsboller. Det eneste du skal bruge til denne opskrift på fantastiske surdejsboller er vand, surdej, honning, salt og mel, og måske en lille kugle gær. Kortere bliver ingredienslisten ikke - men smagen, dén mangler ingenting. Jeg tør godt love, at opskriften sidder lige i skabet!

Surdejsboller I mit hoved kan alt nemlig spises med brød - supper, salater. Surdejsboller rimer på weekendmorgener med varm kaffe på kanden, Mads og monopolet i radioen og aviser spredt ud på spisebordet. Sådan en morgen hører nybagt brød sig til, og jeg kan ikke komme i tanke om noget mere perfekt end en sprød, saftig og let syrlig surdejsbolle. You can cook Surdejsboller using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Surdejsboller

  1. Prepare 6 of dl lunkent vand.
  2. It's 600 g of hvedemel.
  3. Prepare 180 g of ølandshvedemel.
  4. You need 350 g of friskfodret surdej.
  5. You need 20 g of salt.

Surdejsboller uden gær bages med din surdej som der er henvist til ved opskriften på bollerne. Friskbagte surdejsboller med sprød skorpe og sej krumme kan løfte stemningen omkring ethvert morgenbord. Ikke mindst i weekenden, hvor man kan forkæle familien med bagværk der får de frosne rundstykker fra supermarkedet til at blegne ved siden af disse hjemmebagte surdejsboller. Surdejsboller og surdej med vores mesterbager Jonas Astrup.

Surdejsboller step by step

  1. Kom alle ingredienserne sammen i en røreskål og kør dejen på maskinen til du har en glat dej med glutentråde. 1 gang i timen køres dejen igen i røreskålen i 1 minut. Mens dejen hviler dækkes den med et klæde eller plastikpose. Når du har kørt dejen 3 gange tages dejkrogene op og der hældes lidt olivenolie på dejen og den dækkes igen og hæver til dobbelt størrelse, det tog 6 timer..
  2. Dejen hældes forsigtigt ud på bordet hvor du har drysset med mel. Drys dejen med mel og lad den hvile 15 minutter inden du skærer den ud i boller på bagefolie lagt på bagespader. Imens er ovnen blevet tændt og en bagesten eller bagestålblade lagt på risten nederst i ovnen og varmet op til 300 grader..
  3. Kom ved hjælp at bagespaden bollerne ind på stålpladen og bag dem 10-12 minutter til de er godt brune og neget sprøde og hævede. Gør det sammen med plade nr. 2. Lad dem afkøle på en kurv eller rist. De smager godt med ost eller som tilbehør til suppe. Kan fryses..

Se, hvordan du nemt former en den bløde surdejs-bolledej til boller. Hvis du har planer om at forkæle venner eller familie med godt bagværk, kan surdejsboller varmt anbefales. Surdejsboller er noget nær lykken for en hjemmebager, og her får du min bedste basisopskrift på surdejsboller … med lidt gær med røremaskine uden røremaskine. Bliv dus med surdejsboller - en god begynderopskrift Jeg bliver altid spurgt, hvad hemmeligheden er bag de der superlækre surdejsboller med store lufthuller, sej krumme og flot skorpe. Det var Surdejsboller er i høj kurs herhjemme.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos