Easiest Way to Prepare Perfect Rigetta Klints svenske knækbrød

Rigetta Klints svenske knækbrød.

Rigetta Klints svenske knækbrød You can have Rigetta Klints svenske knækbrød using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Rigetta Klints svenske knækbrød

  1. Prepare 1 of øl, 33 cl.
  2. It's 2 of dl vand.
  3. It's 10 g of gær.
  4. It's 1 spsk of salt.
  5. It's 1 of tsk anisfrø knust.
  6. It's 1 of tsk dildfrø knust.
  7. You need 2 of tsk Kardemomme.
  8. Prepare 7 of dl rugmel (jeg brugte grahamsmel da jeg ikke havde rugmel).
  9. It's 6 of dl hvedemel (jeg brugte manitobahvedemel).
  10. You need of Lidt olivenolie til at hælde over dejen under hævning.

Rigetta Klints svenske knækbrød instructions

  1. Mål alle ingredienserne af. Jeg havde ikke dildfrø, så jeg brugte kardemomme i stedet for, det er der ikke i Rigettas opskrift. Kom det hele i en røremaskinen og lad dejen køre i 12 minutter. Jeg måtte tilsætte lidt mere vand da dejen var for tør. Hæld lidt olie over dejen og lad den hæve til dobbelt størrelse tildækket med et låg..
  2. Hæld dejen ud på køkkenbordet, læg et stykke bagefolie på bordet og kom en klat dej på og rul det helt tyndt ud med en almindelig kagerulle. Derefter rulles det over med en knækbrødskagerulle eller en rulle med pigge. Hvis man ikke har den slags ruller, prikker man bare med en gaffel..
  3. Der blev 5 plader knækbrød og 3 små flutes af portionen. Lad det efterhæve i 2o minutter inden der bages 2 plader ad gangen ved varmluft 215 grader. De skal være godt brune for at blive sprøde. De fik ca 10-14 minutter. Flytes bages ligeledes i 14 minutter..
  4. Alle knækbrødene køles af på rist eller kurve og brækkes i stykker når de er helt kolde. Opbevares i en stor kagedåse eller en lufttæt beholder. Flutes opbevares i en plastikpose eller fryses ned til senere brug. Tak Rigetta for opskriften, de smager himmelsk!.
  5. Spiste et stykke til morgenmad i dag med en skøn moden camembert og hindbærsyltetøj. Mums!.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos