Recipe: Yummy Hyben-æblemarmelade

Hyben-æblemarmelade. Rør af og til i det med en grydeske. Hyben har en ganske særlig smag, ja måske kan man sige at den smager af Danmark? De rensede hyben koges møre indtil vandet næsten er kogt væk og blendes herefter.

Hyben-æblemarmelade Alle var i højt humør - selv naboens køer, de fik nemlig kernehusene. Hyben har en mild, frisk og sød smag, der sammen med det lidt syrlige æble og den friske hyldeblomst, giver en fantastisk smagsoplevelse og egner sig derfor særligt godt som marmelade. Æblemarmelade god nem opskrift med kanel Den her marmelade er utrolig frisk i smagen og sund med havtorn. You can have Hyben-æblemarmelade using 6 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hyben-æblemarmelade

  1. It's 175 g of halve, rensede hyben.
  2. You need of Ca. 150 g æble i små stykker.
  3. You need 250 g of syltesukker.
  4. It's 3 of tsk. vaniljesukker.
  5. You need of Saften af ca. 1/6 citron.
  6. It's 3 of dl vand.

De er fylde af c-vitaminer, a-vitaminer, og så smager de Græskarmarmelade med æbler. Lav en krydret græskar-æblemarmelade - lækker marmelade til. Hyben er orange/røde frugter, som vokser på forskellige roser. De vokser vildt rigtig mange steder i Danmark, og mange ser dem måske som ukrudt, fordi de breder sig meget voldsomt.

Hyben-æblemarmelade instructions

  1. Det hele blandes i en gryde, koges op og holdes i kog i ca. 20 min. Rør af og til i det med en grydeske..
  2. Imens det hele koger, skoldes glassene og skylles evt. med Atamon. Når marmeladen er færdig, kan det være en god idé kort at blende den, så den bliver mere blandet og jævn i konsistensen, men stadig er med frugtstykker i. Det gjorde jeg her. Så hældes marmeladen på glas, og efter en afkøling på 1 time eller 2 puttes lågene på - og glassene stilles køligt..

Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan bruge hyben til, så læs med her på bloggen. Her får du en nem opskrift på hybenmarmelade, som smager skønt. © Foto: Anders Schønnemann Hyben æble sorbet. Hyben er i sæson fra juni til oktober og kan bruges i både det salte og det søde køkken. Hyben er nemlig uønsket i den danske natur, og derfor skal du bare tage for dig derude. Hybenmarmelade - nem opskrift på marmelade med hyben. hjemmelavet blomme æblemarmelade.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos