Recipe: Perfect Calemondinmarmelade

Calemondinmarmelade. Lad dem trække natten over for at få pektinen ud. Mos frugterne med et piskeris til en pure. Jeg har et calemondintræ som får rigtig mange små frugter, høster flere gange om året og laver så.

Calemondinmarmelade You can cook Calemondinmarmelade using 3 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Calemondinmarmelade

  1. Prepare of calemondiner.
  2. Prepare of rørsukker.
  3. You need of Lidt vand.

Calemondinmarmelade instructions

  1. Pluk frugterne af træet..
  2. Fjern eventuelle stilke og kom frugterne i en gryde med ca 1 dl vand..
  3. Kog frugterne på et svagt blus i 1 time til de er helt møre. Lad dem trække natten over for at få pektinen ud..
  4. Mos frugterne med et piskeris til en pure..
  5. Hæld pureen op i en sigte og mos den igennem ved hjælp af en suppeøse..
  6. Hæld den sigtede pure tilbage i gryden og tænd for blusset..
  7. Vej rørsukkeret af og tilsæt det til pureen..
  8. Kog det op så sukkeret smelter..
  9. Lad det koge ind til en passende konsistens, det bliver blankt og klistret..
  10. Hæld den indkogte marmelade på et skoldet glas og luk låget. Opbevares i køleskab da der ikke er tilsat konserveringsmiddel..
  11. Velbekomme og god fornøjelse, og køb jer et calamondintræ, det fås ofte i supermarkederne. Og det pynter i haven, tåler dog ikke frost..

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos