Recipe: Appetizing Mødregruppe Boller

Mødregruppe Boller. De nemmeste boller… Jeg har vist jer denne opskrift før - men den er altså så god og NEM at den sagtens kan tåle endnu en fremvisning! Mødregruppe, vil I lære at give jeres baby zoneterapi, samt selv at få en behandling. Jeg kommer ud til jer medbringende briks og hjemmebagte boller.

Mødregruppe Boller Slap af og lad dig forkæle med Mødregruppe uden stress. Forkæl istedet jer selv og lad mig være værtinde for jeres mødregruppe. En mødregruppe er en god ting, især for førstegangsmødre hvor usikkerheden kan være en del større. You can cook Mødregruppe Boller using 8 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Mødregruppe Boller

  1. It's of økologisk gær.
  2. You need of koldt vand.
  3. Prepare of økologisk rørsukker.
  4. It's of - gram groft salt.
  5. It's of økologisk raps olie - eller den olie du lige har.
  6. It's of groft mel (Øland el, spelt el., hvede el., darla).
  7. You need of 50 gram økologisk havregryn el. 100 gram gryn og ingen groft mel.
  8. It's of økologisk hvedemel (fra Levevis el. Korn kammeret).

Det er et lille lukket forum for dig der er gravid eller nybagt mor. Havregrynsboller kan redde min morgen hver eneste gang. Fire meget forskellige mødre mødes i en mødregruppe. De har ikke meget til fælles, men holder alligevel sammen i et halvt års tid.

Mødregruppe Boller instructions

  1. Hæld vandet i en skål gerne med låg til at kunne sætte på køl i. Dobbelt portion kræver en 3 liter skål..
  2. Opløs gær i vandet og vej de andre ingredienser af (ja at veje på en vægt giver ens resultat fra gang til gang).
  3. Rør i dejen med en ske til der ikke er mere tørt mel at se.
  4. Sæt dejen til hævning på køkkenbordet i Ca 30 minutter og lav en stræk og fold i dejen..hvis du hurtigt skal have dejen på køl pga tid springer du bare disse to gange stræk og fold over. Stræk og fold er hvor du tager en snip af dejen og folder ind mod midten og endnu en snip ind mod dejen som rundt i en cirkel hele vejen rundt Ca 8 gange.
  5. Sæt dejen til hævning på køkkenbordet i Ca 30 minutter og lav en stræk og fold i dejen mere som beskrevet ovenfor....du vil nu kunne mærke, hvordan dejen er blevet mere elastisk.. Det er gluten i melet, der udvikler sig.. Disse to trin er nye i denne opskrift fra den oprindelige.. En dejføring s metode jeg både har erfaret og lært er geniale til at sikre godt brød..
  6. Dejen sættes nu på køl eller i et kælderkoldt rum i minimum 8 timer..
  7. Tænd ovnen på 250 c grader og tag dejen ud fra køl. Varm ovnen godt op mens dejen vækkes lidt til live på køkkenbordet. Ovnen skal varmes op 45-60 minutter. Hæld dejen ud på et mel drysset bord og forsøg at få den firkantet så du kan hakke /skære dejen ud i 9 stykker ved kun enkelt portion.. Sæt dejen på bagepapir.. Pensel med vand og drys/dyp frø/drys på. Bages 8 minutter ved 250 grader. Skru ned til 200 grader og bag 4 minutter mere. Spray koldt vand ind i ovnen med det samme når boller er i.

Nogle af dem kan se det morsomme i deres egen situation. Dejlig legestuedag med hyggeligt besøg, nybagte boller og haveleg. Disse boller er blevet en sikker klassiker, når vi i weekenden forkæler os selv med nybagt brød til morgenmad, og det er også dem jeg serverer, når min mødregruppe kommer på besøg. Mødrene besluttede at lave en mødregruppe. Gode links til websider med gaver, børnetøj, ordbøger og meget andet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos