Easiest Way to Make Perfect Italienske rundstykker

Italienske rundstykker. Find denne og andre pins på Bagerier via Heidi Thomsen. I dag kan jeg friste med eltefrie rundstykker som ikke skal etterheves. Den eltefrie deigen lages på vanlig måte, fordeles i muffinsbrett med en skje og stekes… Rundstykkene tiner raskt, men kan også tines forsiktig i mikro.

Italienske rundstykker Rundstykker er en type gjærbakst som har mange former og fasonger. Disse kan være grove, fine, med frø, med korn, med grønnsaker, og med krydder. Grunnoppskriften baserer seg på mel, gjær, vann, matolje og salt. You can cook Italienske rundstykker using 8 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Italienske rundstykker

  1. It's 350 g of manitobamel.
  2. Prepare 100 g of italiensk hvedemel tipo 00.
  3. You need 100 g of durum hvedemel.
  4. It's 10 g of salt.
  5. It's 11 g of tærgær.
  6. It's 15 g of hvedesur.
  7. Prepare 15 g of bageensym.
  8. You need 350 g of vand.

Kulturmjølk gjør at rundstykker og annen bakst blir ekstra saftig og god. Spis frokost og lunsj med ekstra god samvittighet med oppskrift på disse grove rundstykkene. #rundstykker Pensle rundstykkene med vann og dryss over litt sammalt mel like før steking. Disse rundstykkene er superlette å lage, de er sunne og næringsrike og så metter de lenge.

Italienske rundstykker step by step

  1. Bland alle ingredienser sammen og ælt på mellem hastighed på røremaskinen i 15 min.
  2. Lad dejen hvile 15 min i skålen.
  3. Stræk og fold dejen til den er godt spændt op. Rul dejen til en lang pølse, tryk den lidt flad, og skær den ud i 10 stykker.
  4. Sæt stykkerne på en hulplade, pensel med vand og drys med lidt durummel hvis du har lyst.
  5. Sæt stykkerne ind i en kold ovn og sæt et fad med kogende vand i bunden. Lad dem hæve i dampen i ca 30 min.
  6. Tag herefter pladen ud, tøm fadet for vand og sæt det ind i bunden af ovnen igen. Skru ovnen op på 250 grader.
  7. Når ovnen er varm, sætter du pladen ind og tilsætter en kop vand i fadet i bunden af ovnen.
  8. Bag stykkerne i 10-15 min, og luk dampen ud de sidste 5 min af bagetiden.

Du trenger veldig få ingredienser, og hovedbasen består av egg, cottage cheese og havregryn. Denne retten er mettende og kan brukes til både frokost, lunsj og middag. Rundstykket er nydelig med brunost, men passer også godt med gulost eller salt pålegg. Et italiensk saftig krydderbrød med grønne oliven og fersk hvitløk i deigen. Rundstykkene egner seg også godt til frysing.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos