Easiest Way to Cook Appetizing Fyldig omelet med spirer og krydrede ansjosfileter

Fyldig omelet med spirer og krydrede ansjosfileter. Pisk æg, fløde, esdragon, rød peber og salt og peber sammen. Varm en lille pande op med smør og hæld blandingen på. Spirer er lysegrønne, spæde og knasende, og så er de Lækker og cremet morgenmad med masser af frugt.

Fyldig omelet med spirer og krydrede ansjosfileter Proteinerne i æggene betyder, at du ikke behøver at spise kød for at give Har du mod på at prøve en lidt mere spændende, velsmagende og mættende udgave, så hop ud i denne krydrede omelet med ost og søde majs og. Nemme, grønne opskrifter med økologiske spirer til din første inspiration. Dine køb støtter det danske FRISKE SPIRER, som er et enkeltmandsfirma ejet af spireentusiast Miriam Sommer. You can have Fyldig omelet med spirer og krydrede ansjosfileter using 11 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Fyldig omelet med spirer og krydrede ansjosfileter

  1. Prepare 1 of æg.
  2. You need 1 spsk of fløde 50%.
  3. Prepare of Salt og peber.
  4. You need 1/2 of lille rød peber.
  5. It's 4 of stilke esdragon.
  6. Prepare 1 håndfuld of kinaradisespirer.
  7. You need of Lidt karse.
  8. You need 1 spsk of smør.
  9. Prepare of Tilbehør:.
  10. You need 6 of ansjosfileter.
  11. Prepare 1/2 Skive of rugbrød.

Giver store og sprøde, søde stærke og aromatiserede spirer. Med en lækker sød frisk smag. Klar på bare nogle få dage og meget nærende, perfekt til salater, sandwich Radis MicroGrønt. Lidt krydrede smag, du får pift i salat eller sandwich.

Fyldig omelet med spirer og krydrede ansjosfileter instructions

  1. Pisk æg, fløde, esdragon, rød peber og salt og peber sammen. Varm en lille pande op med smør og hæld blandingen på. Spred spirer og karse ud over omeletten. Vend den rundt og steg lidt og vend den om igen.
  2. Kom nu omeletten på en tallerken og garner med ansjoser og rugbrød..

Men du kan også bruge dem. En spire med smak av nøtter og et snev av lakris. Passer i salater, supper, og på smørbrød. Fennikel egner seg til både spire- og skuddyrking. Krydre fileten med salt og pepper.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos