Recipe: Tasty Omelet med vilde asparges, kartofler og stegt pancetta, skovløg og purløgsblomster

Omelet med vilde asparges, kartofler og stegt pancetta, skovløg og purløgsblomster. Omelet er en simpel og hurtig ret, der altid smager lækkert. Fyld den med det du har i køleskabet Få Omelet kan blandt andet fyldes med grønne asparges, men kun fantastien sætter grænser.

Omelet med vilde asparges, kartofler og stegt pancetta, skovløg og purløgsblomster Danske, friske asparges er et sikkert forårstegn, og de saftige, sprøde stængler er en kærkommen forfriskning efter måneder med tunge vintergrøntsager. Forårsdage med sommervejr bør fejres med forsommerlig mad, f.eks. Asparges i kokotter med æg og pancetta og letsaltet stegt laks med svenske toner og en danskklingende dessert af tykmælk, rabarber og rugbrød. You can have Omelet med vilde asparges, kartofler og stegt pancetta, skovløg og purløgsblomster using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Omelet med vilde asparges, kartofler og stegt pancetta, skovløg og purløgsblomster

  1. It's 100 g of grønne, vilde asparges.
  2. It's 3 of små nye kartofler.
  3. You need 3 of æg.
  4. You need 2 spsk of cremefraiche.
  5. It's of Salt og peber.
  6. Prepare Hakket of persille.
  7. Prepare 20 g of smør.
  8. It's 3 of skiver pancetta, ristet.
  9. Prepare of Blomster af purløg og ramsløg.
  10. Prepare of Tilbehør:.
  11. You need of Groft rugbrød.

Kokotte med æg, pancetta og asparges. Læs mere. med grønne asparges, ærter og mynte. Ellers kan supermarkedets fine, frosne ærter sagtens bruges i en snæver vending. Du kan servere aspargessalat som tilbehør til al slags stegt fisk og kød, fx en krydret, langtidsstegt culotte.

Omelet med vilde asparges, kartofler og stegt pancetta, skovløg og purløgsblomster instructions

  1. Steg asparges i lidt af smørret, ca 8 minutter til de er helt møre. Steg ligeledes kartoffeltern til de er gyldne og sprøde. Bland de to ting på den største pande..
  2. Steg nu pancettaen i lidt smør der er tilbage på kartoffelpanden. Vend det om på den anden side. Mens det steger færdigt piskes æggene sammen med salt, peber, cremefraiche og hakket persille. Sluk for panden med pancettaen..
  3. Hæld æggemassen ud over asparges og kartofler og steg omeletten til den er næsten stivnet på overfladen. Vend den på et grydelåg så æggemassen også stivner på den anden side. Server en halv omelet til hver pyntet med purløg og ramsløgsblomster og læg pancettaen ovenpå. Server med et stykke groft rugbrød..

Hansen En meget lækker og delikat forret som vi spiste nytårsaften. Det Jeg havde en masse hindbær i fryseren, og havde lyst til en sød morgenmad :-) Fandt denne omelet, og blev nødt til at lave den, og det er Nem ovnbagt æggekage med kartofler. Kartofler Kartoflerne skrubbes og vaskes og lægges derefter i en gryde med vand tilsat salt. Tag herefter kartoflerne af varmen og lad dem stå i vandet. Laks Varm en pande op på høj varme med olie og skru ned på middelvarme, hvorefter laksefileterne tilsættes med.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos