Recipe: Tasty Nektarinmarmelade med ingefær

Nektarinmarmelade med ingefær. Nektarinerne skylles og skæres i mindre stykker. Ingefæren skrælles og skæres i små stykker. Begge dele puttes i en gryde, og vand hældes ved.

Nektarinmarmelade med ingefær Ingefær er en knold og bruges som stærkt krydderi ligesom chili, peber I orientalske og indiske retter er ingefær et af grundkrydderierne i følgeskab med chili og hvidløg. Mmmmm, denne pæremarmeladen med ingefær smaker fantastisk godt til ost! Det stilige med denne marmeladen er dessuten at den forandrer farge fra lysegul til dyp oransje etter ferdig koking! You can cook Nektarinmarmelade med ingefær using 5 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Nektarinmarmelade med ingefær

  1. It's 6 of godt modne nektariner.
  2. It's 1 stykke of ingefær efter smag (ca. 5 cm giver fin smag).
  3. It's 1 of dl vand.
  4. You need of Saft af 1/4 citron.
  5. It's of Ca. 200 g syltesukker.

Ingefær er en alsidig plante med mange fordele, som kan gavne alle og enhver. Så ud over at være et dejligt tilbehør til sushi, så indeholder ingefær altså en masse sunde egenskaber, der er gode for os. Hej med jer og velkommen til min kanal Jeg har lige haft fødselsdag og der fik jeg denne maske med Ingefær,Citron og Grøn te i gave. Kok Adam Aamanns opskrift på lækre asiatiske frikadeller med ingefær og ristet sesam.

Nektarinmarmelade med ingefær step by step

  1. Nektarinerne skylles og skæres i mindre stykker. Ingefæren skrælles og skæres i små stykker. Begge dele puttes i en gryde, og vand hældes ved. Hvis marmeladen ikke skal være for sød, måles det af, så sukkeret er den halve vægt af grydens indholds vægt..
  2. Det hele koges 15-20 min. og blendes derefter, hvis man gerne vil have smagen fordelt....

Opskriften lavede han i programmet Madmagasinet om ingefær. Ingefær er roten til mye godt. Dekk med sukker, deksel med en film og la det stå over natten ved romtemperatur. Skrell ingefær og rist på en fin riper. Slip citronene i blenderen direkte med huden.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos