Recipe: Perfect Hindbær og banan smoothie, laktosefri - Rimmers Køkken

Hindbær og banan smoothie, laktosefri - Rimmers Køkken. En dag du lige er i det humør, så tag et par poser frosne hindbær og kog dem op. Jeg er virkelig stort fan af smoothies. Jeg holder selv af at indtage dem og så er det bare en super god måde at få en masse sundt Kreamors Køkken ikke alene bager cookies, men bruger dem også til at forbedre brugeroplevelsen, huske dine indstillinger og lave besøgsstatistik.

Hindbær og banan smoothie, laktosefri - Rimmers Køkken Særligt bær har et højt indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter, der styrker dit immunforsvar. Fodmap Smoothies Desserter Opskrifter. lilla smoothie, så sund og så fin i farven. Blend brombær og blåbær med banan og mælk og få den lækreste, sunde og smukke lilla smoothie. You can cook Hindbær og banan smoothie, laktosefri - Rimmers Køkken using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Hindbær og banan smoothie, laktosefri - Rimmers Køkken

  1. Prepare 150 of hindbær (frosne).
  2. It's 5 of dl mandel- eller anden plantemælk.
  3. Prepare 1 of banan (også gerne frosne).
  4. You need 2 spsk of sukker.
  5. It's 2 of tsk vanillesukker.

Kom hindbær og de øvrige ingredienser i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed i ca. I stedet for friskpresset appelsinsaft kan du bruge appelsinjuice. Smoothie med hindbær kan tilberedes og stå i køleskabet i ca. Узнать причину. Закрыть.

Hindbær og banan smoothie, laktosefri - Rimmers Køkken step by step

  1. En dag du lige er i det humør, så tag et par poser frosne hindbær og kog dem op. Lad dem koge i minium 2 min. så faren for bakterier er væk. - Hvis du kan så frys dem i så små portioner som muligt (evt i gammeldags isterningebakker), så det er nemt at dosere og så din blender ikke skal på overarbejde.
  2. Smid 150 g af de kogte og derefter frosne hindbær i en blender sammen med de øvrige ingredienserne, og giv hele herligheden et par svingture. Er bananerne fra fryseren, skal smoothien have et par ekstra omgange. Til gengæld er det lækkert, at den hjælper smoothien til at blive endnu mere iskold.
  3. Miljø- og Fødevarestyrelsen: Frosne bær har i flere tilfælde været skyld i roskildesyge. Frosne bær bør derfor koge mindst 1 minut, før de bruges i fx smoothies og desserter eller som kagepynt. Bærrene skal ”boble” i mindst 1 minut som tegn på, at de koger. - Der er ingen risiko ved bær, som man selv har avlet og frosset ned, hvis hygiejnen under produktionen i øvrigt har været i orden.

SilentMixx - Smoothie med banan og hindbær. SMOOTHIE - sådan laver du en forfriskende smoothie med jordbær og vandmelon Frisk smoothie med jordbær og banan. Giver en god start på dagen og er kølene på en varm sommerdag. Blend de letoptøede jordbær og bananer i en blender.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos