How to Make Delicious Grove burgerboller

Grove burgerboller. Denne opskrift er på grove burgerboller med lækkert salt fyld på toppen. Et hit fra 'Den store bagedyst'. (©DR). Disse grove burgerboller kan fint fryses - Ja faktisk så fik vi dem også til morgenmad i dag.

Grove burgerboller Hjemmelavede grove burgerboller fuldender enhver burger. Gode til alle former for burgere eller sandwich. Når der er tid til det, bager jeg meget gerne mine egne burgerboller. You can cook Grove burgerboller using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Grove burgerboller

  1. You need of Fordej:.
  2. You need 1/2 of l lunkent vand.
  3. Prepare 1 of dl A38.
  4. You need 1 of brev tørgær.
  5. It's 1 of tsk sukker.
  6. You need 1 of tsk salt.
  7. Prepare 5 of dl grahamsmel.
  8. Prepare of Resten af dejen:.
  9. You need of Ca. 8 dl ølandshvedemel (8% fiber, 14 % protein).
  10. Prepare 3-6 spsk of olivenolie.
  11. Prepare 1 of æg til pensling.
  12. It's Frø of sesam og jomfru i det grønne.

Det er mest i weekenden, at der er tid til det, så i. Normalt vil jeg helst bruge surdejsboller til burgere, men hvis man ikke lige har en surdej ved hånden, eller har tid til at lade bollerne hæve natten over, så er disse grove burgerboller også rigtig gode. Så de her grove burgerboller med havre er lidt sådan en mellemvej. De er bløde og lækre som almindelige hvide burgerboller, men de har lidt mere smag og sturkturen er en anelse grovere.

Grove burgerboller step by step

  1. Rør tørgæren grundigt sammen med vand, salt, sukker og A38. Hæld grahamsmelet i og rør grundigt rundt. Lad denne fordej stå og udvikle sig et par timer..
  2. Tilsæt ølandshvedemel til fordejen. Hold lidt tilbage, så du kan tilføje mere alt efter hvordan dejen føles. Ælt dejen godt igennem. Den må ikke blive for hård, og må stadig gerne være lidt klistret..
  3. Form dejen i en stor kugle, læg den i dejfadet, og hæld et par skefulde olivenolie hen over..
  4. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse på et par timer..
  5. Ælt dejen let, og del den i 12-14 stykker..
  6. Form hvert stykke først som en bold, dernæst mases den flad med olierede fingre indefra og ud. Læg bollerne til efterhævning en halv time på en bageplade med bagepapir. Lad ovnen varme op på 225 °C varmluft..
  7. Pensl de hævede boller med sammenpiskede æg, og drys med sesamfrø og jomfru i det grønne..
  8. Bag i 15-20 minutter..

Bagetid: Sæt den første plade med burgerboller ind i en kold ovn. Da vi skulle have naboerne på besøg til grill, og vejret ikke lige var til at være ude ved grillen. Hjemmelavede burgerboller fuldender enhver burger drysset med sesam og nigellafrø. Disse grove burgerboller kan fint fryses - Ja faktisk så fik vi dem også til morgenmad i dag. Så disse grove burgerboller kan faktisk spises både morgen, middag og aften - så bag bare rigeligt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos