Easiest Way to Make Appetizing Knækbrød

Knækbrød. Knækbrød er hårdt, tørt brød, en knasende slags rugbrød. Knækbrød kan spises som en del af et måltid, særligt morgenmad og frokost, og som mellemmåltid, med eller uden pålæg. Knækbrød bages som tynde, flade flager, der gives et fintmasket hulmønster ved hjælp af en pigget kagerulle.

Knækbrød De smager super godt, og er gode som tilbehør til ostebordet, eller bare som den lille "sunde" snack. Moze se koristiti kao grickalica, a i kao podloga za namaz po vasoj zelji. Knækbrød or 'crispbread' as it's translated, is another scandinavian staple. You can have Knækbrød using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Knækbrød

  1. It's of dl havregryn.
  2. Prepare of dl sesamfrø.
  3. Prepare of dl hørfrø.
  4. Prepare of dl solsikkekerner.
  5. Prepare of dl græskarkerner.
  6. You need of dl hvedemel.
  7. You need of tsk. Bagepulver.
  8. It's of tsk salt.
  9. Prepare of dl vand.
  10. Prepare of dl olie.

Gode til ost - eller bare som snack! Knækbrød er hårdt, tørt brød, en knasende slags rugbrød. Knækbrød kan spises som en del af et måltid, særligt morgenmad og frokost, og som mellemmåltid, med eller uden. Make social videos in an instant: use custom templates to tell the right story for your business.

Knækbrød instructions

  1. Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål..
  2. Tilsat vand og olie og rør dejen godt sammen. Ja den skal være klistret..
  3. Læg et stykke bagepapir på bordet. Fordel halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade og fjern øverste lag papir. Gentag med den anden halvdel af dejen..
  4. Lad dejen hvile 10 til 15 minutter og skær herefter dejen ud i firkanter (eller hvad du nu synes) med en pizzaskærer og bag knækbrød i Ca. 15 minutter ved 200 grader.

Post jobs, find pros, and collaborate commission-free in our professional marketplace. Sprødt knækbrød med smør eller ost er en svensk klassiker. (©DR). Svenskerne er verdensmestre i knæbrød og spiser det flittigt med ost, smør og diverse pålæg. Hjemmebagte knækbrød er nemme at bage, og er et hit som snack eller tilbehør. De her er helt enkle med gode kerner og frø i, men du kan variere fyldet på mange forskellige måder (se tip).

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos