Recipe: Yummy Kvædemarmelade

Kvædemarmelade. Se flere idéer til Kvæde, Syltetøj, Frugt. Vask kvæderne og tør dem så evt. fnuller kommer af. Kvædemarmelade er en smagsoplevelse for sig selv.

Kvædemarmelade Kvædemarmelade er en kraftig marmelade fuld af smagsindtryk. Det er dog lidt synd for kvæden dufter og smager fantastisk, når den er tilberedt evt som kvædemarmelade som opskriften herunder. Af en eller anden grund har kvæder fået oparbejdet sig et mytisk ry. You can cook Kvædemarmelade using 3 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kvædemarmelade

  1. It's of kvæder.
  2. You need of sukker.
  3. It's of Saft af to citroner.

Fjern blomst og kærnehus og skær kvæderne i mindre stykker. Sigt ca halvdelen af vandet fra. Tilsæt sukker og citronsaft og kog igen, ½ time. Så er der kvædemarmelade på lager og det i rigelige mængder.

Kvædemarmelade step by step

  1. Vask kvæderne og skræl dem. Fjern blomst og kærnehus og skær kvæderne i mindre stykker..
  2. Kog kvæderne i vand, der lige dækker, i 1½ time..
  3. Sigt ca halvdelen af vandet fra..
  4. Tilsæt sukker og citronsaft og kog igen, ½ time..
  5. Blend marmeladen efter smag og kom den på skoldede glas..

Eneste bekymring er, at jeg synes, at det er lidt trægt til at tykne, men mon ikke bare det er et spørgsmål og tid og nedkøling. Kvædemarmelade har en rigtig dejlig krydret smag. Den er rigtig god til ost og også i kager. Kvædemarmelade med dejlig krydret smag - opskrift fra Hendes Verden. Kvæder, hvordan er det nu med dem, er de ikke stenhårde og uspiselige?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos