Recipe: Delicious Jordbær-rabarbersyltetøj

Jordbær-rabarbersyltetøj. Kog din egen lækre syltetøj, der kan holde sig helt op til seks måneder. Jordbærrene nippes, skylles og drypper af. Bær og rabarber lægges lagvis med sukkeret i en gryde og trækker en times tid.

Jordbær-rabarbersyltetøj Helt sikkert en opskrift der bare skal prøves! Lækkert hjemmelavet kalorielet syltetøj med jordbær og rabarber. (sukkerreduceret) Det er nemt at lave marmelade med marmelit. Rabarbersyltetøj med jordbær - så simpelt og så godt! You can cook Jordbær-rabarbersyltetøj using 4 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Jordbær-rabarbersyltetøj

  1. It's of jordbær.
  2. You need of rabarber.
  3. It's of sukker.
  4. You need of geleringsmiddel.

Jeg har høstet rabarber i kolonihaven, og havde sådan lyst til rabarbersyltetøj, og så havde jeg lige nogle sødmefulde danske jordbær i. Jeg havde tænkt mig at lave rabarbertærte ligesom sidste år, men er nu kommet på at jeg heller vil lave syltetøj af det, men det skal være blandingen rabarber og jordbær, da jeg smagte denne forleden dag. Jordbær- og rabarbrasyltetøy smaker godt på brødskiva, boller, vafler og sveler etc, men er også herlig å bake med og bruke som fyll i gjærbakst, bløtkake og lignende. De frosne bær blev puttet i en gryde.

Jordbær-rabarbersyltetøj instructions

  1. Jordbærrene nippes, skylles og drypper af. Store bær halveres..
  2. Rabarberne gøres i stand og skæres i 2-3 cm lange stykker..
  3. Bær og rabarber lægges lagvis med sukkeret i en gryde og trækker en times tid..
  4. Varm langsomt op og lad det koge i 15-20 minutter under jævnlig omrøring..
  5. Tilsæt evt. geleringsmiddel efter pakkens anvisning..
  6. Hæld syltetøjet på rene glas. Tag glassene direkte fra opvaskemaskinen, og skold lågene..

Jordbær-rabarberlagkage med vaniljemousse, rabarberindlæg og hasselnøddemakronbund. Jeg har næsten lige haft fødselsdag, og den blev fejret sammen med den nærmeste familie. Lækker Jordbær/rabarber syltetøj, som er meget nem at lave og smager så englene synger. Denne her opskrift fortjener en gentagelse her på bloggen - særligt nu, hvor det er højsæson for jordbær! Der er ikke noget så sommerligt som jordbær/rabarbergrød med fløde, giv desserten et ekstra pift af sommer med smukt og sprødt hyldeblomstsukker.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos