How to Prepare Appetizing Bananpandekager

Bananpandekager. Disse små tykke bananpandekager er uden tilsat sukker, men de er stadig skønne og søde pga. bananen. Et sundere og lækkert alternativ til andre pandekager. Dog er det svært at putte dem ind i en kategori af mad.

Bananpandekager Jeg laver mine bananpandekager af ganske få ingredienser: hovedsagligt banan, æg og havregryn, der. Skønne bananpandekager, der leder tankerne hen på de klassiske amerikanske pandekager, der er små, tykke og sejler i sirup. Sådan er det ikke her, for bananpandekagerne indeholder grove. You can have Bananpandekager using 6 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Bananpandekager

  1. You need of modne bananer.
  2. It's of dl havregryn.
  3. It's of dl groft mel.
  4. It's of tsk vaniljepulver eller kanel.
  5. It's of tsk smør.
  6. Prepare of basilikum for pynt.

Den klassiske pandekage har eksisteret i mange år. Få video og opskrifter på bananpandekager her! Bananpandekager giver din krop brændstof til at klare dagen, og så både smager og mætter de utroligt godt - helt uden brug af mel og sukker. Bananpandekager smager herligt og gør en hver søndag morgen til noget særligt.

Bananpandekager instructions

  1. Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, krydderi og mel..
  2. Varm panden op og kom en klat smør på. Kom pandekagedejen på i klatter med en spiseske. Og vend dem når de er stegt på den ene side..
  3. Server straks. Jeg server dem med skyr, hakkede nødder og friske jordbær..

Denne opskrift på hjemmelavede pandekager med banan er utrolig nem. Bananpandekager er både nemme at lave, og samtidig er ret sunde, fordi pandekagerne indeholder en Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk. Bananpandekager - sund og nem opskrift med. Bananpandekager er sunde pandekager lavet på banan, havregryn og æg. De smager skønt til morgenmad eller som en snack i Vælg en side.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos