Easiest Way to Prepare Delicious Nemme bananpandekager

Nemme bananpandekager. Disse små tykke bananpandekager er uden tilsat sukker, men de er stadig skønne og søde pga. bananen. Bland alle ingredienserne godt sammen — lad dejen hvile kort — opvarm en pande med noget fedtstof — bag. Af Lotte Jahnsen og Video: Oskar Westh-Madsen.

Nemme bananpandekager Brug dem til baby, børn eller voksne. De er gode som morgenmad eller eftermiddagssnack. Nemme banan/havregrynspandekager uden æg - men evt. med et lille strejf af kanel. You can cook Nemme bananpandekager using 9 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Nemme bananpandekager

  1. Prepare of mosede, meget modne pandekager.
  2. It's of æg.
  3. You need of dl havregryn.
  4. Prepare of tsk. kardemomme.
  5. You need of tsk. vaniljesukker.
  6. Prepare of dl mælk.
  7. It's of tsk. salt.
  8. It's of dl hvedemel.
  9. Prepare of Fedtstof til stegning.

De er nemme at lave, relativt sunde (hvis man altså skipper nutella og sirup), og børnene elsker at være med til at tilberede dem. Bananpandekager - De bedste pandekager med banan. De indeholder blot tre ingredienser og kan anvendes både som. Bananpandekager er sunde pandekager lavet på banan, havregryn og æg.

Nemme bananpandekager step by step

  1. Bland alle ingredienserne godt sammen - lad dejen hvile kort - opvarm en pande med noget fedtstof - bag 3 pandekager ad gangen (ca. 1/2 dl dej pr. stk.) - pas på, idet er hurtigt færdige til at blive vendt og derefter lynhurtigt er færdige.....
  2. På fotoet er de serveret med marmelade - også gode med is og chokoladesauce mv..

De smager skønt til morgenmad eller som en snack i madpakken. Bananpandekager er både nemme at lave, og samtidig er ret sunde, fordi pandekagerne Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk. Bananpandekager - sund og nem opskrift med havregryn. De her bananpandekager smager helt fantastisk og kan varieres i det uendelige - alt efter fantasi og hvad der er i køleskabet. De er er fulde af smag kun med sødmen fra frugterne.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos