Recipe: Tasty Kartoffelboller og brød

Kartoffelboller og brød. Du kan med fordel bage kartoffel bollerne i små forme, da bollerne ellers kan blive lidt flade… Jeg har bagt kartoffelboller bagt med kærnemælk og knækkede hvedekerner. Kartofler og kærnemælk holder bollerne saftige i længere tid, og hvedekernerne giver noget at tygge på. Gds Mad Mad Ideer Brød Bagning Bageopskrifter Rezepte.

Kartoffelboller og brød Find denne og andre pins på Brød via jette lone. Kartoffelbollen er en grovbolle med fuldkornshvedemel og kartofler. Opskrift: Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre. You can have Kartoffelboller og brød using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kartoffelboller og brød

  1. You need 450 of purerede bagte kartofler uden skrald.
  2. You need 1 spsk of salt.
  3. Prepare 5 of dl lunken mælk.
  4. It's 3 spsk of sukker.
  5. It's 50 g of smeltet smør.
  6. It's 15 g of gær.
  7. It's 750 g of hvedemel.
  8. It's 1 spsk of kardemomme.
  9. You need of Til pensling: 1 sammenpisket æg.
  10. You need of Til drys:.
  11. You need 2 spsk of græskarkerner.
  12. You need 2 spsk of solsikkekerner.
  13. It's 2 spsk of sesamfrø.

Kartoffelboller og brød Opskrift af Ulla Schou. Fantastisk opskrift på Kartoffelboller og brød. Når jeg har fået lavet for mange bagte kartofler moser jeg dem og kommer dem i dej til brød. Bollerne bliver saftige og lækre og holder sig friske i dagevis.

Kartoffelboller og brød instructions

  1. Fjern skralden fra kartoflerne og purer dem gennem en sigte og hæld pureen op i røreskålen, bland alle de øvrige ingredienser i skålen og kør dejen i røremaskine i 12-15 minutter. Dæk skålen med et låg eller plastikfolie. (en engangsbadehætte er glimrende til formålet fx.).
  2. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Derefter kommes noget af dejen op i en silikoneform til briocher. Bollerne pensles med sammenpisket æg og drysses med blandingen af kerner som er lidt hakkede..
  3. Resten af dejen kommes i en smurt rugbrødsform eller form foret med bagefolie. Brødet pensles ligeledes med æg og drysses med kernerne. Lad det hæve godt op igen inden det sættes i ovnen ved dampfunktion og varmluft ved 220 grader på midterste rille i ovnen..
  4. Bollerne bages 15 minutter i formen, vendes ud og bages videre i 5 minutter til de er gyldne på den side også som var dækket i formen. Tages ud og afkøles på en rist. Brødet bager videre i 5 minutter længere så det nu ialt har fået 25 minutter. Tages ud af formen og bages endnu 5 minutter. Tages ud og afkøles på risten sammen med bollerne. Bollerne er meget velegnet til at fryse hvis de ikke skal spises med det sammen. Ligeledes brødet. Det giver meget saftigt brød og boller med kartoflerne i..
  5. Velbekomme og god fornøjelse..

Prøv næste gang at putte kartoflerne i boller eller franskbrød. Det giver saftigt og lækkert brød. Kartoffelbollen er en grovbolle med fuldkornshvedemel og kartofler. Smagfuld kartoffel- og sellerimos serveret som en mættende og vegetarisk ret for sig selv. Mosen toppes nemlig med stegte peberfrugter og sprødt drys med basilikum, og der behøves ikke andet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos