Recipe: Delicious Hvedebrød/boller med surdej

Hvedebrød/boller med surdej. Rør surdej, vand, gær og salt sammen i røremaskine med dejkrog. Et dejlig basisoopskrift, der kan bruges til både brød og boller. Del dejen ud i brød eller boller.

Hvedebrød/boller med surdej Bagning som boller: Dejen kan med fordel bages som boller (giver altid et godt resultat). Jeg er blevet rigtig glad for at bage hvedebrød med surdej, efter jeg har været på et brødkursus hos Brød & Co i Vejle. Opskrift på lækkert hvedebrød med surdej - bag en stor portion og tag brød op når du vil servere lækkert hjemmebag - lækkert madbrød. You can cook Hvedebrød/boller med surdej using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hvedebrød/boller med surdej

  1. It's of dl vand.
  2. You need of dl surdej.
  3. You need of salt.
  4. You need of gær.
  5. Prepare of fuldkornsmel.
  6. You need of hvedemel.
  7. Prepare of Evt 1 dl solsikkekerner.
  8. You need of Evt 1 dl græskarkerner.

Få her opskriften på godt hvedebrød med surdej, som er både luftigt, lækkert og fuld af smag. Opskriften giver fem brød, som kan formes forskelligt og pyntes. Meyers hvedebrød med surdej er et hit. Surdej er med til at gøre dejen luftig og fuld af smag.

Hvedebrød/boller med surdej instructions

  1. Rør surdej, vand, gær og salt sammen i røremaskine med dejkrog. Tilsæt det fuldkornesmel og rør 30 sekunder. Tilsæt evt solsikke og græskarkerner. Tilsæt hvedemelet og rør ved lav hastighed 30 sekunder (så melet ikke flyver op!) Øg hastigheden til 75 % og ælt/ rør til dejen samler sig om krogen og dejen er smidig..
  2. Lad dejen hæve i beholder med låg 24 timer på køl. Dobbelt størrelse.
  3. Form boller med våde hænder og bag ved 225C i 14-16 min..

Se hvordan du laver din egen surdej på madgladmad.dk. Endelig har jeg fået taget min surdej i brug. Surdej gør bare noget godt ved brødet - det dufter bedre, smager bedre og har. Disse ølandshvedeboller med surdej er en ny kandidat til titlen som bloggens bedste opskrift på boller. De er seje, sprøde og bløde på samme tid, og så smager de fuldstændig fantastisk.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos