How to Prepare Perfect Pæremarmelade eller syltet pærekompot

Pæremarmelade eller syltet pærekompot. Kom vand i en gryde læg den halve citron heri. Jeg så nogle fine Clara Frijes pære ved landevejen - så jeg besluttede at de skulle syltes. De skal Bruges I desserter eller til ost eller til surmælksprodukter.

Pæremarmelade eller syltet pærekompot Jeg valgte at komme meget frugt I et par glas og et lille glas med kun saft /sirup og et glad med halv. Når pærerne når et vist stadie af blødhed, står både Daniel og jeg af ift. at spise dem direkte fra frugtskålen. Det betød, at der måtte gøres noget med de sidste, inden bananfluerne overtager. You can cook Pæremarmelade eller syltet pærekompot using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Pæremarmelade eller syltet pærekompot

  1. You need 1 kg of Clara frijes pære (ca 1,5 kg før de er skrællet).
  2. It's 460 g of sukker.
  3. It's 2 spsk of honning.
  4. Prepare 25 g of ingefærsukker.
  5. You need 1 spsk of citron ekstrakt eller saft fra en citron.
  6. Prepare of Lidt safran.
  7. Prepare 2 of tsk melatin.
  8. You need 1 of dl vand.
  9. You need 1/2 of citron.
  10. Prepare of Evt atamon eller rom til at skylle glas i.

Derfor opstod denne pæremarmelade/kompot, eller hvad man egentlig. Syltet rødløk smaker nydelig som tilbehør til kjøttretter, og er et must for den som vil lage et fristende og lekkert tilbehør til sommerens pølser. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres. Marmelade Sund Mad Opskrifter Frugt Mad Og Drikke Sylte Henkogning Madopskrifter Dessert Jeg laver denne marmelade hver eneste år eller for nu at være helt præcis: Denne marmelade er den Kalder alle ostefans!

Pæremarmelade eller syltet pærekompot step by step

  1. Kom vand i en gryde læg den halve citron heri. Skræl pærer og fjern kernehus. Skær i små tern. Kom I gryden med vand..
  2. Når du har et 1 kg tern - hældes vandet fra - du tilsætter så 1 dl vand - citronen lader du blive - tilsæt evt lidt safran - kog I ca 10 min..
  3. Tilsæt så, sukker (gem et par spsk til melatin)- honning, ingefærsukker og citronekstrakt tilsættes - kog yderligere ca 10 min - pærerne skal være møre!.
  4. Rør så melatin (jeg brugte en økologisk til marmelade) med sukker og kog igennem.
  5. Kom på ren gjorte glas - som evt er skyllet i rom eller atamon. Jeg valgte at komme meget frugt I et par glas - et med mere saft/sirup og et lille glas med kun sirup..

Denne appelsinmarmelade er så lækker, fyldt med. Læg en halv syltet pære oven på og hæld chokoladesauce over. Pisk fløden stiv og pynt desserten med flødeskum og evt. chokoladespåner. se mere her. Når valget står mellem at købe marmelade eller lave det selv, så falder valget til hjemmelavet marmelade! Her er en let, frisk og super nem opskrift på en pæremarmelade.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos