How to Cook Delicious Blåbærsyltetøj med ingefær og chiafrø - Rimmers Køkken

Blåbærsyltetøj med ingefær og chiafrø - Rimmers Køkken. Kog bærerne op sammen med et sødemiddel. Tilsæt vanillesukker og smag til med citronsaft og revet ingefær. See recipes for Blåbærsyltetøj med ingefær og chiafrø - Rimmers Køkken too.

Blåbærsyltetøj med ingefær og chiafrø - Rimmers Køkken Sund morgenmad med chiafrø og en lille hemmelighed Leder du efter en sund morgenmad med chiafrø, så er denne opskrift det sunde og lækre valg. Chiagrød der smager af gulerodskage - Fru Kofoeds Køkken. You can have Blåbærsyltetøj med ingefær og chiafrø - Rimmers Køkken using 6 ingredients and 1 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Blåbærsyltetøj med ingefær og chiafrø - Rimmers Køkken

  1. You need 225 g of økoblåbær fra frost.
  2. Prepare 2 spsk of kokossukker eller anden sødemiddel.
  3. Prepare 2 of tsk vanillesukker.
  4. Prepare 1 of citron, saften.
  5. It's 1-2 cm of revet ingefær.
  6. You need 4 of tsk chia.

En af de eneste ulemper ved den populære chiagrød er, efter. Ingefær er en knold og bruges som stærkt krydderi ligesom chili, peber, sennep og peberrod. I orientalske og indiske retter er ingefær et af I orientalske og indiske retter er ingefær et af grundkrydderierne i følgeskab med chili og hvidløg. Men ingefærs rene og friske smag kommer også.

Blåbærsyltetøj med ingefær og chiafrø - Rimmers Køkken step by step

  1. Kog bærerne op sammen med et sødemiddel. Tilsæt vanillesukker og smag til med citronsaft og revet ingefær. Lad syltetøjet koge et par minutter. Tag af varmen, tilsæt chiafrøene og hæld på desinficerede glas.

Denne suppa blir garantert skikkelig god, uansett ferdighetsnivå. Ta en titt på oppskriften lenger ned, eller besøk. Stil det på køl - gerne et par timer, inden du skal spise det. Hvis du ikke har købt de ristede, afskallede hasselnødder, som også kaldes Piemonte-hasselnødder (og smager lidt af Nutella), så kan du selv riste hasselnødderne og gnide dem mellem håndfladerne. Å inkludere denne fantastiske sitron-, ingefær- og chiafrødrikken i kostholdet ditt kan være en fin måte å hjelpe deg med vekttap på. Ved å inkludere denne fantastiske drikken med sitron, ingefær og chiafrø i kostholdet, kan du lettere gå ned i vekt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos