Easiest Way to Prepare Yummy Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan

Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Nyd sommerens rabarber i denne saftige og lækre glutenfri rabarber-mazarinkage fyldt med marcipan og mandler. En hjemmelavet mazarinkage med marcipan, kan nemlig været noget af en himmerrigs mundfuld og så er den noget så nem at lave.

Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan Af: Tina Scheftelowitz / Foto: Columbus Leth. Denne kage smager forbasket godt og er nærmest blevet Casa Doña Angelas signaturkage. Server den solo eller med sæsonens frugt. You can cook Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan

  1. Prepare 5 of æg.
  2. You need 200 g of sukker.
  3. Prepare 150 g of pomeransmarmelade.
  4. Prepare 200 g of revet marcipan.
  5. Prepare 100 g of hvedemel.
  6. It's 1 of tsk bagepulver.
  7. You need 100 g of smeltet smør.
  8. Prepare of Pomeranssirup:.
  9. It's 150 g of pomeransmarmelade.
  10. Prepare 1/2 of dl tør sherry.
  11. Prepare of Lidt guldstøv til pynt.

Jeg elsker marcipan, som i virkelig elsker. og derfor ville jeg gerne bage en lækker kage med, ja marcipan og tænkte derfor på mazarinkage, med den rigtige smag af marcipan og ikke med mandel essens. Denne opskrift vil dog ikke resultere i en ÆGTE mazarinkage med mørdej osv. Her er hvedemelet erstattet af grofthakkede mandler, og desuden har vi tilladt os at smide en god kagecreme ovenpå og toppe op. Kage med solbær, tærte med solbær, solbær med frangipane, mazarin med solbær - kært barn har mange navne, og for min skyld må du kalde den lige, hvad du har lyst til :-) Du kan også bruge solbær til andre tærter - fx mine små mandeltærter med frugt efter humør og sæson.

Mazarinkage med pomeransmarmelade og marcipan step by step

  1. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt pomeransmarmeladen og marcipanen og bland det godt men forsigtigt..
  2. Bland mel og bagepulver godt og sigt det forsigtigt ned i dejen og bland det godt. Tilsæt så det smeltede smør og bland det igen forsigtigt i dejen..
  3. Smør en springform godt med smør og drys med sukker og hæld dejen ned i formen. Glat overfladen ud og sæt kagen i ovnen ved 150 grader i 1 time og 14 minutter..
  4. Varm pomeransmarmeladen og sherryen op så den får konsistens som en sirup..
  5. Når kagen er færdigbagt tages den ud af oven og afkøler i formen..
  6. Når den er afkølet løsnes den i kanten, der lægges et kagefad eller en tærteform hen og kagen og den vendes rundt. Tages så ud af formen og pensles øverst med pomeranssiruppen og drysses med guldstøvet..
  7. Ved servering skæres en trekantet skive ud og den spises med flødeskum eller is..
  8. Velbekomme og god fornøjelse..

Godt med ferietid, med tid og overskud til at tage på visitter og til at invitere. Godt med tid til at gå i køkkenet og frembringe lækkerier man kan Pludselig blev den simple dessert tryllet om til en lækker mazarinkage med marcipan, nødder og karamel. En lækker marcipankage af allerbedste slags. Prøv vores mazarin kage med marcipan, appelsin og hvid portvin. Nem opskrift på en lækker og frisk påskekage, der smager skønt med vaniljeis.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos