Easiest Way to Cook Perfect Store bløde chokoladeboller

Store bløde chokoladeboller. Chokoladeboller, som er lækre store og dejlig bløde - fyldt med skønne chokoladestykker, som dukker op Hvordan laver man chokoladeboller? Rør gæren ud i det lune vand. Bløde og lækre chokoladeboller - Mette Skutter Cakes.

Store bløde chokoladeboller Bløde chokoladeboller der er luftigt og helt perfekte er nok det bedste bagværk der findes, hvis du Disse chokoladeboller smager allerbedst når de er lune og chokoladen stadig er smeltet, og så med. Lækre, luftige og bløde chokoladeboller med store chokoladestykker gør sig godt både morgen, eftermiddag, og egentlig også som en let dessert. Allerhelst serveret direkte fra ovnen med et tykt lag. You can cook Store bløde chokoladeboller using 8 ingredients and 15 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Store bløde chokoladeboller

  1. You need 2.5 of dl mælk.
  2. Prepare 100 of gr smør.
  3. It's 50 of gr gær.
  4. You need 1 of knsp salt.
  5. Prepare 45 of gr sukker.
  6. Prepare 2 of æg.
  7. It's 75 of gr chokolade (grofthakket).
  8. It's of ca 500 gr hvedemel.

Lækre og hjemmebagte chokoladeboller, der er bløde og store. Disse bløde chokoladeboller er perfekte til weekenden, og de er hurtige at bikse sammen. Hvis du har vil jeg gerne foreslå disse bløde chokoladeboller, som et element til weekenden! Store, bløde, lette og luftige og spækket med chokolade minder de næsten om en bagerbolle - altså på den gode måde.

Store bløde chokoladeboller instructions

  1. Smelt smørret lad det afkøle.
  2. Mælken lunes (37 grader) opløs gæren heri, tilsæt salt, sukker, æg og den afkølet smør.
  3. Tilsæt melet lidt af gangen, ælt dejen godt, til den slipper skålen. Det tager ca 15 min på lav hastighed. Måske skal du bruge mere el mindre mel. Dejen skal være blød og smidig, men må godt klæbe lidt til hænderne..
  4. Lad dejen hæve, lunt og tildækket i 45 minutter.
  5. Tag dejen ud på et meldrysset bord, fold den sammen og træk den til en lang pølse, fordel nu chokoladestykkerne på dejen og fold sammen (Ikke rør for meget ved dejen, for så smelter chokoladen og gør dejen mørk) Du kan evt bruge gummie handsker, det gør at varmen fra dine hænder bliver mindre og chokoladen ikke smelter så nemt.
  6. Del dejen i 12-16 stykker, form hvert stykke til en bolle og sæt dem på en bageplade. Pas på med at sætte dem for tæt, så vokser de sammen. Det er en god ide at komme mel eller olie på hænderne, så er det nemmere at forme den bløde dej..
  7. Sæt et fad eller en skål i bunden af en SLUKKET OVN, hæld kogende vand i fadet.
  8. Sæt pladen med bollerne ind og luk ovnlågen.
  9. Lad bollerne efterhæve ved dampen fra det kogende vand i ca. 30 minutter. De kan virke lidt “blævret”, men det okay.
  10. Tag boller og vandfad ud af ovnen, bollerne tildækkes og hviler, ca 30 min el til dobbelt størrelse.
  11. Tænd ovnen op til 175 grader.
  12. Bag bollerne i 15-20 minutter til de er gyldne og gennembagte.
  13. Med det samme bollerne kommer ud af ovnen, pensles de med lidt becel, det gør dem blanke.
  14. Lad de store, bløde boller køle let af på ovnristen, inden de serveres nybagte og lune godt med smør.
  15. De også gode dagen efter.

Bløde chokoladeboller - prøv de bedste af slagsen - Grødgrisen.dk. Nemme, lækre og store chokoladeboller med masser af chokolade. De er lavet med kærnemælk og er super nemme at lave. De er sååå bløde og luftige og fyldt med en god mørk chokolade! De kan både spises med smør, men smager også.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos