Easiest Way to Cook Delicious Koldhævede havregrødsboller
Koldhævede havregrødsboller. Rør surdej, vand og gær sammen i en røreskål. Opløs gær i koldt vand i en skål. Koldhævede boller med havregryn og gulerod - Pilens Køkken.
Dejen bliver ekstra saftig, og med et drys durum på toppen får du en sprød skorpe. I en travl hverdag er det meget sjældent, at jeg har tiden til at slå en bolledej samme Havregrynsboller - koldhævede boller. Med en portion af denne koldhævede dej, er det nemt at trylle lækre nybagte boller til morgen eller frokost. You can cook Koldhævede havregrødsboller using 8 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Koldhævede havregrødsboller
- Prepare 1 of dl havregryn.
- It's 1,5 of dl vand.
- Prepare 10 g of gær.
- It's 2,5 of dl vand.
- Prepare 300 g of hvedemel.
- It's 75 g of fuldkornsmel (f.eks. ølandshvedemel).
- You need 1 of tsk. salt.
- You need 1 of spsk. durummel.
Opskriften på koldhævede boller med havregryn kommer her Kom med i køkkenet, når Andreas og Fuldkornshelten bager lækre speltboller med havre! En rest havregrød er perfekt at komme i bolledejen. I dag har jeg været henne og bage lækre og svampede havregrødsboller. Vi har nemlig tit en rest havregrød i køleskabet, da lillemanden elsker.
Koldhævede havregrødsboller step by step
- Bland havregryn og vand, og kom det i kog - f.eks. i en mikroovn i 2 min..
- Lad grøden afkøle let..
- Opløs gær i koldt vand i en skål. Tilsæt let afkølet havregrød, og rør rundt. Tilsæt hvedemel, fuldkornsmel og salt, og rør godt rundt i et par min. Dejen skal være fugtig, men sammenhængende..
- Sæt film over skålen, og sæt den på køl natten over (mindst 8 timer)..
- Næste morgen: Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir vha. 2 spiseskeer. Drys bollerne med durummel..
- Bag bollerne i ovnen ved 220 grader i 15-20 min., til de er gyldne, og det lyder hult, når du banker dem under bunden..
- Lad dem afkøle på en bagerist..
Koldhævede boller med rug og havre. De her boller smager helt forrygende. De er på én gang Hej, Jeg elsker koldhævede brød/boller, det er så nemt og smager SÅ godt! Jeg har lige bagt dine boller. Da jeg vågnede i nat ved at regnen trommede mod taget og slog mod ruderne, imens lynene glimtede og tordenen rumlede i baggrunden, blev jeg ekstra glad for, at.
Kommentarer
Send en kommentar