Recipe: Yummy Hyben/blommemarmelade med citronskal og citronsaft

Hyben/blommemarmelade med citronskal og citronsaft. Skær hyben midt igennnem og fjerne stilk og blomst. Læg dem i vand og fjern kerner og hår. Kom hyben, citronskal, citronsaft, vaniljestang og vand i en gryde, og bring det i kog.

Hyben/blommemarmelade med citronskal og citronsaft Start med at rense dine hyben. Jeg skyllede mine, knækkede blomsten af og flækkede dem allesammen først med en skarp kniv. Kog nu al frugt og citronskal op og lad det koge godt igennem en times tid, måske lidt mere. You can cook Hyben/blommemarmelade med citronskal og citronsaft using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Hyben/blommemarmelade med citronskal og citronsaft

  1. Prepare of rensede hyben.
  2. It's of blommer.
  3. You need of Skal og saft af 2 citroner.
  4. You need of rørsukker.
  5. Prepare of vaniljesukker (vaniljestænger er blevet så dyre).

Dine hyben skal blive godt møre. Hæld de hakkede hyben i en gryde, og tilsæt vand, fintrevet citronskal, citronsaft og den flækkede vaniljestang. Pisk citronskal, citronsaft, mel, mælk, sukker, æg og æggeblommer sammen i en gryde, og kog cremen godt igennem under piskning. Pisk æggehviderne skummende med en elpisker.

Hyben/blommemarmelade med citronskal og citronsaft instructions

  1. Skyl hyben og blommer. Skær hyben midt igennnem og fjerne stilk og blomst. Læg dem i vand og fjern kerner og hår. Det tager lidt tid. Hak dem groft og kom dem i en hakler og blend dem groft..
  2. Halver blommerne og fjern stenene. Riv skallen af citronerne og pres saften ud i gryden med hyben og blommer. Lad marmeladen koge til frugten er helt mør. Tilsæt sukkeret og vaniljesukkeret og lad det koge på et lille blus til det er godt kogt sammen og fint blankt..
  3. Skold et par glas og hæld marmeladen på og luk glassene. Når de er afkølet opbevares de i køleskabet. Smager dejligt til morgenmad på brød eller som tilbehør til ost..

Chutney er en skøn gemmeting, som du kan bruge hele efteråret til din mad. Marmelade med rabarber, citronsaft, hindbær og sødemiddel. Skøn marmelade med masser smag Dette er min opskrift på en meget simpel hyben marmelade. Alle ingredienser dækkes med vand i en passende gryde. Vaniljestangen flækkes på den lange led, og vaniljekornene skrabes ud med en lille kniv.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos