Recipe: Tasty Hyben/citromarmelade

Hyben/citromarmelade. Pluk en skål hyben i naturen eller i haven. Fjern blomst og stilk fra hybene og skær den over. ► Воспроизвести все. Jeg har en hybenrose i min have og laver hvert år denne marmelade som er vitaminrig.

Hyben/citromarmelade Hyben Vital ApS uses a patented drying / manufacturing method that gently ensures products of the highest quality. Et lækkert glas hjemmelavet hyben marmelade. Hjemmelavet marmelade med hyben og vanilie kan kun blive et hit på marmebordet. hyben marmelade nutrition facts and nutritional information. You can have Hyben/citromarmelade using 4 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hyben/citromarmelade

  1. You need of rensede hyben.
  2. It's of Skal og saft af 3 økologiske citroner.
  3. You need of Kornene fra 1 stang vanille.
  4. Prepare of rørsukker.

Hyben er nemlig uønsket i den danske natur, og derfor skal du bare tage for dig derude. Hybenmarmelade - nem opskrift på marmelade med hyben. Hyben/citromarmelade Opskrift af Ulla Schou. cookpad.com. Find denne og andre pins på Tilbehør via Lotte Philipp Genz.

Hyben/citromarmelade step by step

  1. Pluk en skål hyben i naturen eller i haven. Ca. 700g.
  2. Fjern blomst og stilk fra hybene og skær den over. Kom dem i en stor skål fyldt med vand og fjern alle kernerne, det kræver lidt tålmodighed at rense dem for kerner!.
  3. Læg dem i en skål og skyld dem godt..
  4. Skralden fra de 3 citroner skæres fra uden det hvide, og citonerne presse, der bliver ca. 1 dl saft..
  5. Hybene kommes på et stort spækkebræt og hakkes groft, citronskralden snittes fint. Så er det klar til at puttes i gryden for kogning..
  6. Koger ved svag varme til det er mørt. Ca 2 timer..
  7. Tilsæt rørsukker og vanille..
  8. Kog det videre ved svag varme til det bliver blankt..
  9. Hæld det op i en skål og blend det med en stavblender til passende konsistens. Denne proces kan udelades hvis man ønsker at marmeladen skal have mere struktur..
  10. Hæld marmeladen på skoldede syltetøjsglas og luk med det samme. Skal opbevares i køleskab da der ikke er tilsat konserveringsmiddel..
  11. Velbekomme og god fornøjelse..

Jeg renser de kvarte hyben med pegefingeren -- og jeg plukker først hyben i oktober. © Foto: Anders Schønnemann Hyben æble sorbet. Hyben er i sæson fra juni til oktober og kan bruges i både det salte og det søde køkken. Marmelade fra EASIS med en god og frisk smag af nyplukkede hyben, som kan nydes på en skive brød, yoghurt eller til kager og desserter. Marmeladen er uden tilsat sukker (dog naturligt indhold af. Få opskriften på marmelade med hyben her.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos