Recipe: Tasty Burgerboller og teboller samt et brød med remoncefyld

Burgerboller og teboller samt et brød med remoncefyld. Fantastisk opskrift på Burgerboller og teboller samt et brød med remoncefyld. Ved oprettelse accepterer du vores Cookie-politik og Betingelser for Brug. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket..

Burgerboller og teboller samt et brød med remoncefyld Stik burgerboller ud med et stort glas. Vores bedste opskrifter på lækre boller. Hjemmelavede boller er altid et hit! You can cook Burgerboller og teboller samt et brød med remoncefyld using 15 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Burgerboller og teboller samt et brød med remoncefyld

  1. You need 900 g of manitobamel.
  2. Prepare 5 of dl vand eller 2 1/2 dl vand og 2 1/2 dl sødmælk.
  3. Prepare 75 g of smør.
  4. It's 4 spsk of rørsukker.
  5. It's 2 of tsk salt.
  6. It's 1 1/2 of æg.
  7. It's 1/2 of æg til pensling.
  8. It's 25 g of gær.
  9. Prepare of Til remonce:.
  10. Prepare 20 g of marcipan.
  11. You need 40 g of smør.
  12. It's 4 spsk of rørsukker.
  13. You need of Lidt vaniljesukker.
  14. You need 1 of æg.
  15. You need Drys of hård nougat af 75 g rørsukker.

Bliv inspireret med opskrifterne her på Arla.dk Vi kan IKKE nøjes med Kohbergs burgerboller mere - det er slut. Jeg laver gerne dejen om morgenen inden jeg tager på job og så er dejen klar om aftenen. Jeg bruger gerne mel fra Skørtoft Mølle. Jeg kan varmtanbefale et besøg der.

Burgerboller og teboller samt et brød med remoncefyld step by step

  1. Bland alle ingredienserne til dejen i røreskålen og kør dejen i maskinen til dejen er glat. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse..
  2. Del nu dejen i 2 portioner og form 8 burgerboller på bagepladen. Rør remoncen sammen af de nævnte ingredienser. Form 8 teboller og sæt dem på en bageplade. Det tiloverblivende dej rulles ud til en plade på ca 20x30 cm og remoncen smøres på. Derefter rulles den til en pølse og lægges i en slip - let form. Pensles med sammenpisket æg og drysses med hård nougat. tebollerne pensles lige ledes..
  3. Begge plader hæver til passende størrelse og bages ved 205 grader varmluft sammen. Efter 10 minutter er begge slags boller færdige og tages ud og afkøles på rist. Remoncebrødet bager videre i 20 minutter til det er gennembagt. Afkøles i formen og tages ud når det er helt koldt. Det kan så skæres i skiver og spises med eller uden smør på..

Og om fredagen har de Stalddørssalg med hjemmebagt brød og deres skønn mel. Mælken hældes i og arbejdes ind i dejen. Dejen trilles til en pølse på et meldrysset bord. Bollerne pensles med mælk og drysses evt. med tesukker. Fryseegnede brød og boller er altid et hit!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos