Recipe: Perfect Æggemuffins

Æggemuffins. Vær opmærksom på, at de hæver en del under bagningen i ovnen, men de falder hurtigt når de kommer ud af ovnen igen. Og det er altså helt normalt. Så det skal du ikke blive bekymret over.

Æggemuffins De lækre æggemuffins kan fint fryses ned, og skal blot tages op af fryseren, tø op natten over i køleskabet og kan evt lunes i ovnen inden de spises. Æggemuffins - nemme og lækre opskrifter. De her opskrifter på æggemuffins er simpelthen for lækre! Prøv f.eks. de sundere varianter med grøntsager, quinoa og hytteost eller sæt tænderne i en lækkerbisken med sprød bacon. You can have Æggemuffins using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Æggemuffins

  1. Prepare 2 of æg.
  2. Prepare 1/2 of løg.
  3. It's 1 of gullerod.
  4. It's of Broccoli.
  5. Prepare 1/2 of bk champignon.
  6. Prepare of Mælk.
  7. You need of Salt.
  8. Prepare of Peber.
  9. It's of Persille.
  10. It's of Olie.

De er nemme at lave, kan sagtens fryses og passer perfekt til morgenmad, brunch eller frokost. Æggemuffins med squash, tomater og basilikum er en lækker hapser, som er virkelig nem at lave og smager super skønt. De små lækre æggemuffins kan varieres med groftrevet ost, feta skåret i små tern eller smuldret og de er også virkelig gode med finthakket sprødstegt bacon eller chorizo i tern. Æggemuffins. Er der tid til lidt ekstra selvforkælelse om morgenen, så er disse æggemuffins helt perfekte. De kan også sagtens spises kolde på farten, og da de er fryseegnet, kan man laver et lille lager til fryseren, så man kan tage et par stykker ud om aftenen og så har man nem morgenmad næste dag.

Æggemuffins instructions

  1. Vask, skær, skyld og hak eller riv grønt i ønskede størrelse..
  2. Fordel det i muffin forme der dr smurt med olie og dys salt og peber over.
  3. Pisk æg sammen og hæld mælk ik og fordel over grønsager.
  4. 180 gr i ovnen 15-20 min.
  5. De er rigtig gode dagen derpå også :).

Perfekte små æggemuffins som overrasker og gør glad i madpakker til både børn og voksne. De kan varieres i det uendelige og bære præg af netop dét din familie, synes aller bedst om Æggemuffins er næsten som en mellemting mellem en muffin og en god omelet. Det smager ihvertfald hamrende godt, og er en god og sund måde, at begynde dagen på. Jeg faktisk både mine æggemuffins til morgenmad, men også til frokost engang imellem i weekenderne, eller til min mands madpakke. Æggemuffins kan også laves med skinke, kylling, spinat, pepperoni eller pølse skåret i små skiver. De kan spises både varme og kolde, så de kan sagtens gemmes og bruges i madpakken.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos