Recipe: Appetizing Koldthævede boller de luxe - Rimmers Køkken

Koldthævede boller de luxe - Rimmers Køkken.

Koldthævede boller de luxe - Rimmers Køkken You can cook Koldthævede boller de luxe - Rimmers Køkken using 9 ingredients and 14 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Koldthævede boller de luxe - Rimmers Køkken

  1. Prepare 1 liter of koldt vand.
  2. It's 20 g of gær.
  3. Prepare 1 1/2 of spsk. salt.
  4. Prepare 1 spsk of sukker.
  5. Prepare 1/2 of dl olivenolie.
  6. You need 1 kg of hvedemel (evt med lidt hvedesur).
  7. Prepare 250 g of stenmalet mel.
  8. Prepare of Rosmarin, olivenolie og flagesalt.
  9. It's of Hakkede sorte oliven og evt pesto købt i Netto (Løgismose).

Koldthævede boller de luxe - Rimmers Køkken step by step

  1. Rør gæren ud i det kolde vand.
  2. Tilsæt melet lidt efter lidt, ikke nødvendigvis samtlige 1.250 g OG måske lidt mere end det.
  3. Ca halvvejs med melet, tilsæt salt, sukker og olivenolie.
  4. Når dejen begynder så småt at løsne sig fra skålen, lad den stå og hvile i 10 min.
  5. Giv den derefter en god omgang i røremaskinen.
  6. Læg evt et fugtigt viskestykke over og stil dejen til hævning i mindst 6 timer og gerne natten over.
  7. Sæt ovnen på max temperatur (250 - 300 grader) og har den damp, fyld gerne beholderen op med vand.
  8. Hæld olivenolie, rosmarin og flagesalt i en morter og giv det hele en ordentlig omgang til rosmarinen næsten er helt mast.
  9. Skær oliven (uden sten) i grove stykker og find din pesto frem (eller soltørrede tomater).
  10. Drys mel ud på bordpladen og find din 'dejskærer' frem. Drys lidt mel oven på. Skær boller ud og læg dem på en bageplade.
  11. Læg en skefuld rosmarinblanding ud over nogle af bollerne og end med at stikke fingrene godt ned i dem, så olien synker ned i bollerne. Drys med lidt ekstra flagesalt.
  12. Smør pesto ud over andre, drys med oliven og mas også et par fingre her ned i bollerne.
  13. Levn evt boller til bare at være.... boller.
  14. Bag bollerne i ca 10 min. De må gerne være lidt mørkere end du egentlig regner med.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos