Easiest Way to Make Tasty Sandwichbrød

Sandwichbrød. De er perfekte som gnaveboller og sandwichbrød. See recipes for Sandwich brød, Sandwichboller too. Sunde og proteinrige sandwichbrød som er perfekte til madpakken.

Sandwichbrød Mørkt sandwichbrød i skiver er bagt med hvedekerner, fuldkornshvedemel, surdej og bygmaltsirup. Brødet er bagt i form, så alle skiver er helt firkantede og lige store. Ret: Sandwichbrød med pesto - bløde lækre boller. You can cook Sandwichbrød using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Sandwichbrød

  1. Prepare 40 g of gær - jeg bruger økologisk gær - jeg syntes simpelthen der er en bedre hæveevne i den økologiske gær.
  2. Prepare 4 of dl mælk.
  3. You need 2 of dl kærnemælk (yoghurt kan bruges).
  4. Prepare 2 spsk of olie.
  5. You need 2 of æg.
  6. It's 3-4 of tsk salt.
  7. You need 700 g of fuldkornsmel (jeg brugte fuldkorn af darlarhvede).
  8. It's of ca. 300 g hvedemel - jeg brugte manitoba - hvis du vælger at udelade fuldkornsmel skal du bruge ca. 1100-1200 g hvedemel.

Skønne brød, der er nemme at lave og som er et hit både som sandwichbrød og som brød til madpakken, som brød til suppe, burgere eller til tapas. Dette sandwichbrød bages i en sandwichform med låg. Brødet kan også bages uden låg og skal da kun. Glutenfri sandwichbrød - Perfekt til madpakken, morgenmad eller mellemmåtid.

Sandwichbrød instructions

  1. Smuldr gæren i røreskål - tilsæt mælk som lige er lunet ca. 35-37 grader, gæren opløses heri. Kærnemælk, olie, æg, salt og fuldkornsmel tilsættes og røres godt - har du røremaskine kan den med fordel anvendes. Tilsæt hvedemel kun så meget at du har en blød og smidig dej. Tilbereder du dejen med håndkraft - så rører du sålænge du kan og ælter  så dejen godt igennem - pas på med ikke at bruge for meget mel..
  2. Sæt dejen til hævning - stuetemperatur i ca. 45-60 min. Smør 2 brødforme - del dejen i 2 og ælt dejen kort igennem. Læg så dejen i de 2 forme og lad den efterhæve i ca. 45 min..
  3. Bag brødene på nederste rille i ca. 40 min - tag dem ud af formen og lad dem køle af..

De er luftigt, mættende og virkelig velsmagende! En lækker og enkel opskrift på sandwichbrød, som alle vil elske. Prøv den engang - og forkæl venner og familie.plus dig selv. A classic American sandwich loaf with soft, easily sliceable texture. Måske fordi de smager fantastisk, eller måske fordi følelsen af hjemmebag sætter så stort et præg på smagsoplevelsen i disse hjemmebagte sandwichbrød.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos