Easiest Way to Cook Yummy Bløde boller med æbler

Bløde boller med æbler. Få opskriften på lækre bløde juleboller med æbler og masser af julekrydderier. Hæld vandet i en skål og rør gæren ud heri. Især når de lige er taget ud af ovnen og stadig er lune.

Bløde boller med æbler Opskrift på dejlige bløde og svampede bamseboller - Hvedeboller bagt med tangzhong metoden. De er nemme at lave, og de holder sig lækre i flere dage. Servér de farserede porrer med de stegte løg og æbler. You can have Bløde boller med æbler using 13 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Bløde boller med æbler

  1. It's of dl vand.
  2. You need of chia.
  3. Prepare of groft ølandsmel (f. Eks fra Mejnerts Mølle).
  4. It's of 300 gram sigtet stenformalet hvedemel (f.Eks fra Mejnerts Mølle).
  5. It's of 425-450 gram type00 (f. Eks fra Mejnerts Mølle).
  6. You need of økologisk gær.
  7. Prepare of økologisk smør taget ud i god tid.
  8. You need of Evt 35 gram surdej hvis du har en ellers udelader du bare.
  9. Prepare of økologisk rør sukker.
  10. You need of tsk groft salt Ca 20 gram.
  11. It's of kærnemælk (el. f. Eks 300 gram + 150 gram vand).
  12. You need of groft revet æble 🍎.
  13. Prepare of øko æg 🥚 taget ud i god tid.

Snit persille og purløg og drys over porrerne. Gad du også godt vide, hvordan bageren får sine theboller helt runde? Her er et tip til, hvordan du former dine boller, så de bliver kuglerunde. Skønne, bløde boller med masser af kerner og en god krumme.

Bløde boller med æbler step by step

  1. Tag smør og æg ud fra køl samt kærnemælk. Vand og Chia frø blandes og lad det stå Ca 30 minutter til det er en tyk grød.
  2. Vej kærnemælk/vand af. Tilsæt melet og smuldrer nu gær ud i melet.. Ja smuldrer det i melet.. Det sparer en arbejdsgang og det betyder intet for gærens virke.. Tip fra dygtige Marie-louise’s Køkken..
  3. Smuldrer smør ud i melet så det ligner revet ost.. Tilsæt sukker, salt, æg, Chia frø grøden og revet æbler.
  4. Ælt nu først ved langsomt hastighed Ca 3 minutter. Skru op til hurtig hastighed og ælt yderligere 4 minutter... Til dejen begynder at slippe siderne og klasker lidt. Du kan med fordel tage en glutentest prøve her ved at se om du kan strække dejen tyndt ud uden den går i stykker. Dejen skal virke klistret.. Dejen suger en del fugt under hævetiden. For at bollerne skal blive bløde kræver det måske en lidt mere lind dej end du plejer.... Det betaler sig at prøve for slut resultatet bliver derefter.
  5. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse Ca. 1 1/2 time.
  6. Hæld dejen ud på et mel drysset bord og del dejen i 24 portioner. Du kan med fordel veje stykkerne så de bliver ens i størrelsen..
  7. Tag hver stykke og fold små snipper ind mod midten så du får dejen strammet op. Vend dejen om og rul i din håndhule bollen på bordet til bollen får en stram overside... Tryk forinden din håndflade i mel så dejen ikke hænger fast. Sæt bollerne på en bageplade på bage papir. Lad bollerne hæve mens ovnen varmer op til 220 grader varmluft..
  8. Bag bollerne 7 minutter.. Vend pladerne om og skift hylde... Ja det betaler sig for at de. Bages helt ens. Bag yderligere i 7 minutter. Hvis du er sikker på at du kender din ovn og ved den bager ens bager du dem 12-14 minutter ved varmluft 220 c grader..

Disse boller er lavet på gærdej og virker i staren meget klistrede, men vent til du smager dem. Bløde kager med æbler kaldes nogle gange"Strudel". Men lad os gå direkte til madlavning dette søde wienerbrød. Herhjemme nydes bananbollerne både af os selv, men også Carla spiser dem med velbehag. Bollerne er uden tilsat sukker, og kun sødet med banan, som også giver en dejlig diskret banansmag uden at være for.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos