Recipe: Tasty Valnøddeboller med cocktailkirsebær

Valnøddeboller med cocktailkirsebær. Disse lækre valnøddeboller er super nemme at lave, skorpen er sprød, og bollerne har en skøn smag af valnøddekerner. Er man ikke til valnødder vil disse. Lækre bløde og saftige boller med valnødder, - super nemme at lave og smager bare.

Valnøddeboller med cocktailkirsebær Du kan selvfølgelig sagtens udskifte noget af hvedemelet med en grovere meltype. Cocktailkirsebær eller cocktailbær er kirsebær i en maraschino/sukkerlage. De kan erstattes af syntetiske "bær" lavet af sukker, glukose, smagsstof, farvestof og gelatine. You can cook Valnøddeboller med cocktailkirsebær using 12 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Valnøddeboller med cocktailkirsebær

  1. You need of hakkede valnøddekerner.
  2. You need of hvedemel.
  3. It's of ølandshvedemel.
  4. Prepare of smør.
  5. Prepare of dl sødmælk.
  6. You need of dl vand.
  7. You need of æg.
  8. It's of tsk salt.
  9. You need of tsk sukker eller honning.
  10. It's of økologisk gær.
  11. It's of Lidt coctailbær.
  12. Prepare of Lidt vindruekerneolie til at hælde på dejen mens den hæver.

Anvendes stivelse i stedet for gelatine bliver cocktailbærret mere sejt. Dejlige valnøddeboller med en lækker luftig krumme. Dejen er en blanding af almindelig hvedemel og fuldkornshvedemel, og de mange stykker. Langtidshævet valnøddeboller hævet på surdej og bagt med økologisk stenformalet hvedemel, som alt sammen giver en fantastisk smag til bollerne. (reklame - dette indlæg indeholder links til.

Valnøddeboller med cocktailkirsebær step by step

  1. Hak valnøddekernerne groft, skær cocktailbærene i kvarte og bland væsken, ægget, smørret og gæren i røreskålen..
  2. Tilsæt melet og lad dejen køre i røremaskinen i 12 minutter til dejen er godt rørt sammen men stadig ikke for fast. Kom lidt olie ovenpå dejen så den ikke tørrer ud, læg låg på og sæt den koldt til næste dag. Tag den ind på køkkenbordet og lad den hæve op til dobbelt størrelse. Hæld dejen ud på melet bord..
  3. Med en dejskærer formes dejen til boller som lægges på bagefolie på 2 bageplader og hæver op igen. Tænd ovnen på varmluft 220 grader og bag begge plader på en gang til de er sprøde og gyldne. Ca.15 minutter. Afkøl på rist og læg dem i plastikpose i fryseren de boller der ikke skal bruges samme dag. Smager skønt med blåskimmelost og bergamotte eller appelsin syltetøj..

Disse lækre valnøddeboller er super nemme at lave, skorpen er sprød, og bollerne har en skøn smag af valnøddekerner. Er man ikke til valnødder vil disse boller også være lækre med mandler eller. Valnøddeboller - opskrift på hjemmebagte nemme boller med valnødder. Hjemmebagte valnøddeboller - her får du en skøn opskrift på lækre og nemme boller med valnødder som smager. Nemme og hurtige valnøddeboller, der er boller med masser af valnødder.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos