Recipe: Tasty Havregrødschips, måske med blåbær og måske med chokolade - Rimmers Køkken

Havregrødschips, måske med blåbær og måske med chokolade - Rimmers Køkken. Fantastisk chokoladekage med en lækker creme af blåbær og hvid chokolade. uhm. Lav Mette Blomsterbergs opskrift nu og hav en sikker Chokoladekage med hvid chokolade og blåbær. En skøn chokoladekage dækket med den lækreste blåbærcreme er skøn som dessert eller til kagebordet.

Havregrødschips, måske med blåbær og måske med chokolade - Rimmers Køkken Prøv denne sommerfriske is med yoghurt, blåbær og hvid chokolade. Skyl blåbær, og blend halvdelen af dem. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. You can cook Havregrødschips, måske med blåbær og måske med chokolade - Rimmers Køkken using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Havregrødschips, måske med blåbær og måske med chokolade - Rimmers Køkken

  1. It's of dl glutenfri havregryn.
  2. It's of dl havremælk.
  3. You need of blåbær/blårbærsyltetøj, optionelt.
  4. It's of knsp salt.
  5. Prepare of tsk kardemomme, stødt.
  6. Prepare of nødde- eller mandelmel.
  7. Prepare of hvide sesamfrø.
  8. You need of sorte sesamfrø.
  9. It's of måske nogle chokoladeknapper.

Bland vaniljekorn med yoghurt, honning, blendede blåbær og hele blåbær, og rør forsigtigt rundt, til det samler sig. Disse havregrynskager med chokolade er nemme at lave, de er sprøde og lækre og de smager vanvittig godt! De minder om chokoflagerne fra Karen De bliver helt sprøde og lækre og når man så ligger dem sammen med smeltet chokolade så får de sådan en blanding af at være sprøde og chewy. Skønne, søde havregrynskugler med fantastisk smag af nougat fra ristede hasselnødder og god mørk chokolade.

Havregrødschips, måske med blåbær og måske med chokolade - Rimmers Køkken instructions

  1. Sæt ovnen på 150 grader.
  2. Kog en havregrød op på gryn, havremælk, blåbær(syltetøj), kardemomme og salt. Tilsæt mandelmel og sesamfrø og rør dejen igennem.
  3. Bred dejen helt tyndt ud på et stykke bagepapir. Hiv den over på en bageplade, og bag den nu i 30 min. Hold øje med den undervejs. Ovne bager forskelligt og tykkelsen kan variere. Ærgerligt, hvis de bliver overbagte, hvilket hurtigt kan ske på et minut eller to.
  4. Chipsene er færdige når pladen ser tør og sprød ud. - Er du i luksushumør spred lidt chokoladeknapper hen over, mens pladen er varm. Lad den køle helt ned og knæk så i passende stykker og servér til en kop te eller til ostebordet.

Opskrift fra bogen "Velsmurt", skrevet i. Sådan kan de her havregrynskager med chokolade vist bedst beskrives. De er tilmed lynhurtige at lave. Jeg elsker kombinationen af havregryn og chokolade og overvejer nu, om jeg skal lege lidt med peanutbutter og chokolade i mine næste cookie-eksperimenter. Her er verdens, måske, nemmeste opskrift på påskeæg.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Recipe: Tasty Æble/rønnebærmarmelade

Recipe: Yummy Rugbrød chip eller rug knækbrød

Recipe: Appetizing Boller med abrikos